Πανηγυρίζει σπουδαία νίκη ο Όλυμπος Γόννων!

Την ευρεία νίκη και ίσως την πιο σημαντική μέχρι την επόμενη πανηγυρίζει έντονα ο Όλυμπος Γόννων, μιας και επικράτησε του Μαυροβουνίου με σκορ 3 – 0 για την 7η «στροφή» των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κωστή πήρε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη φθάνοντας τους τριάντα τέσσερις και την ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα στον πίνακα της βαθμολογίας.

Ακόμη ένα βήμα παραμονής λοιπόν για τους Γόννους που «άνοιξαν» το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Αποστόλη Γκαμπέτα για το 1 – 0 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους στο 62′ με τον Γιώργο Κόκρα και ο Νίκος Γαγάρας προς το φινάλε και στο 86ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Από την πλευρά της, η ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα είχε τις δικές της καλές στιγμές στο ματς με τους …

Οι Συνθέσεις

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές Γ., Μπούμπουλης Αθ., Συγκούνας, Γουγουλιάς, Γκαμπέτας, Σερίφης, Μάντζαρης, Γαγάρας, Μπούμπουλης Ευάγγ., Κόκρας.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Ντούρας, Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Ράχης, Πασσιάς, Μπέτσης, Ακριβόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Νάκας, Μίχος.