Πανηγυρίζουν την παραμονή στην Αριδαία – «Ευχαριστούμε για την πίστη στον Αλμωπό μας!»

«Έβγαλε το καπέλο» στον κόσμο του ο Αλμωπός

Η ομάδα της Αριδαίας εξασφάλισε την παραμονή της στη Super League 2 για ακόμα μια χρονιά, πανηγυρίζοντας για τη σπουδαία επιτυχία και ευχαριστώντας τον κόσμο της ομάδας για την μεγάλη του στήριξη.

Περιχαρείς στον Αλμωπό, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας,

Η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Super League 2 και για την νέα ποδοσφαιρική χρόνια.

Θέλουμε να σας εκφράσουμε ακόμα μία φορά την υπερηφάνεια μας για εσάς και την ομάδα μας. Η συνεχή σας υποστήριξη και αφοσίωση, μας έχουν εμπνεύσει και μας έχουν βοηθήσει να ξεπεράσουμε πολλές προκλήσεις.

Είμαστε υπερήφανοι για το πάθος και το πνεύμα που επιδεικνύετε κάθε φορά που βρίσκεστε δίπλα μας.

Η αφοσίωση της ομάδας μας και ο προσανατολισμός μας προς την επίτευξη των στόχων που θέσαμε είναι αποτέλεσμα της στήριξής σας.

Η παρουσία σας στις εξέδρες δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό και κίνητρο για εμάς. Από την πρώτη στιγμή που φορέσαμε αυτήν τη φανέλα, αισθανθήκαμε την ευθύνη και την τιμή που μας δίνετε να σας εκπροσωπούμε.

Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας και για το πνεύμα που επιδεικνύει η ομάδα μας σε κάθε αγώνα. Η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός των παικτών μας αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους εμάς. Μαζί, αποδεικνύουμε ότι η αλληλεπίδραση μεταξύ ομάδας και φιλάθλων μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και ανίκητους.

Σας ευχαριστούμε για την πίστη και την αγάπη σας προς τον Αλμωπό μας. Συνεχίζουμε να προχωρούμε προς το μέλλον με αποφασιστικότητα και δέσμευση για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ας συνεχίσουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε συναρπαστικές στιγμές.

The post Πανηγυρίζουν την παραμονή στην Αριδαία – «Ευχαριστούμε για την πίστη στον Αλμωπό μας!» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com