Παντελάκης για τις 106 νίκες: «Πολύ σημαντική μέρα για τον Ολυμπιακό»!

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης σχολίασε το πανελλήνιο ρεκόρ των 106 συνεχόμενων νικών των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για το τμήμα και για τον σύλλογο μας. Ήλθε η μέρα να κουβεντιάσουμε για αυτό το ρεκόρ που το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλο αυτό το διάστημα.  Είναι πάντα πολλοί άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τα ρεκόρ και οφείλω να τους αναφέρω και εννοείται αρχικά εννοώ τις αθλήτριες και τους προπονητές που ήταν τόσο καιρό εδώ σε όλα αυτά τα χρόνια και προσπάθησαν για να συμβεί αυτό. Από εκεί και πέρα δεν θα γινόταν τίποτα εάν οι υπάρχουσες παίκτριες δεν έδιναν την σοβαρότητα και την ωριμότητα όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί.  

Στο τέλος όμως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν γίνει εάν δεν υπήρχε η διοίκηση του Ολυμπιακού για να δημιουργήσει αυτήν την ομάδα και αυτό το ρόστερ. Οπότε θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου η στήριξη του σημαίνει πολλά για εμάς, τον πρόεδρό μας, κ. Μιχάλη Κουντούρη και στην συνέχεια τον χορηγό της ομάδας, κ. Γιώργο Λεριώτη. Συνεχίζουμε, το κεφάλι χαμηλά και σκεφτόμαστε πια το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...