Παντελίδης: «Μας σκότωσε η αποβολή αλλά ο Άρης μπορεί!»

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του, αλλά δεν έχασε την πίστη του για την πρόκριση παρά τη βαριά ήττα.

«Τα λάθη που κάναμε δεν θα μπορούσαμε να τα προβλέψουμε αλλά κι αυτά είναι στο ποδόσφαιρο. Γιατί η παρουσία μας ήταν καλή εκτός φυσικά από τα λάθη. Βγήκαμε με διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, να πετύχουμε ένα τέρμα και θεωρώ ότι με τον τρόπο που μπήκαμε θα κάναμε κάτι αλλά μας σκότωσε εντελώς η αποβολή. Τίποτε δεν μας πήγε καλά. Αυτός που πρέπει να σηκώσει το βάρος είμαι εγώ, αυτό θα κάνω αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι όλα τελείωσαν για τον Άρη, είπε… «όχι. Ο Άρης μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο». Αναφέρθηκε επίσης στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα. «Ξέραμε ότι στα παιχνίδια και μετά 60ο και 65ο λεπτό η Μόλντε αλλάζει και δεν είναι τόσο πιεστική. Εκεί θέλαμε να φτάσουμε αλλά πήγαμε με 11 παίκτες με συνέπεια να μην το εκμεταλλευτούμε. Δεν περίμενα επίσης να δω κάποια πράγματα που κάναμε αλλά αυτό δεν μπορείς να το προβλέψεις».

Ο προπονητής του Άρη είχε πολλά παράπονα, αλλά δεν θέλησε να αναφέρει ονόματα. «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα ρίξει ευθύνη σε παίκτη, πρώτα η ευθύνη είναι σε μένα. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί μπορεί να πω και κάτι που θα είναι λάθος», είπε ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ. «Είχε πρόβλημα στο γόνατο από την προθέρμανση, το οποίο δεν ήταν τόσο σοβαρό για να μας αναγκάσει σε αλλαγή κι έτσι τον χρησιμοποιήσαμε», είπε.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...