ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ντάντας

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Τιάγκο Ντάντας με τον διεθνή Πορτογάλο να δηλώνει έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (23/6) ο Τιάγκο Ντάντας με σκοπό να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μέσω δανεισμού από την Μπενφίκα με option αγοράς.

Ο διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρησίες του στον ΠΑΟΚ και πως έχει ήδη μιλήσει με αρκετούς παίκτες για να πάρει πληροφορίες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως έχουμε γράψει οι option αγοράς που συμφωνήθηκαν για τον Ντάντας προβλέπουν η πρώτη την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Ντάντας (ουσιαστικά δηλαδή καθεστώς συνιδιοκτησίας με τους Λουζιτανούς) έναντι 4 εκατ. ευρώ, ενώ η δεύτερη αφορά το αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου μέσου, τότε η option αγοράς είναι 7 εκατ. ευρώ.

Ως κατακλείδα να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο “δικέφαλος” κάνει χρήση (οποιασδήποτε) option αγοράς, δεν προβλέπεται στη συμφωνία αντίστοιχη option επαναγοράς (buy back) από την Μπενφίκα.

Πηγή: Sport24.gr