ΠΑΟΚ Β’: Ιστορικά τα δυο γκολ του Τζίμα

Ο Στέφανος Τζίμας έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που σκοράρει με την φανέλα του ΠΑΟΚ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τα δυο γκολ που πέτυχε ο μικρός Στέφανος Τζίμας και έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ Β’ στον σημερινό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας τον καθιστούν τον νεότερο σε ηλικία σκόρερ του Δικεφάλου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Τζίμας πανηγύρισε το πρώτο επαγγελματικό γκολ σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 20 ημερών, νεότερος ακόμη και από τον Μεγαλέξανδρο του ΠΑΟΚ, Γιώργο Κούδα, που είχε πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 9 ημερών στον αγώνα ΠΑΟΚ – Νίκη Βόλου το μακρινό 1964, για τη μεγάλη ωστόσο κατηγορία.

Το ρεκόρ του Γιώργου Κούδα το είχε απειλήσει το 2012 ο νεαρός τότε Κώστας Παναγιωτούδης όταν μόλις 6 ημέρες μεγαλύτερος (17 ετών, 4 μηνών και 15 ημερών) από τον μεγάλο αρχηγό του Δικεφάλου όταν σκόραρε σε έναν αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Το σίγουρο είναι ότι τα δυο παρθενικά γκολ του Στέφανου Τζίμα στο ανδρικό ποδόσφαιρο αποτελούν μια πολύ καλή αρχή για τον νεαρό επιθετικό, για τον οποίο οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες.

Και αυτό διότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον θεωρούν το “next big think” που προκύπτει από τις ακαδημίες της ομάδας.

Πηγή: Sport24.gr