ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Κουλιεράκης, μειώνονται οι πιθανότητες για Παναθηναϊκό

Μειώνονται ολοένα και περισσότερο οι πιθανότητες του Κουλιεράκη να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς συνέχισε τη θεραπεία του στη σημερινή (29/9) προπόνηση.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που έχει οίδημα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού συνέχισε την θεραπεία του και στη σημερινή (29/9) προπόνηση και όπως όλα δείχνουν θα είναι δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες που έχει διαθέσιμους τακτική σε ανάπτυξη και τελειώματα.

Οι διεθνείς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πλέον στη διάθεσή του όλο το γκρουπ για να δουλέψει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (29.09) ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι. Μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στο build up, το άλλο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα μετά από συνδυασμούς. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Μπράντον Τόμας έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Η μαγνητική του διεθνή στόπερ έδειξε πως έχει οίδημα στον τετρακέφαλο κι κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε ατομικά στο γήπεδο.

Την Παρασκευή (30.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία“, αναφέρει το δελτίο Τύπου του Δικεφάλου.

Πηγή: Sport24.gr