ΠΑΟ Βάρδας: Ανασύνταξη και … μονόδρομος νίκης με Ζαχάρω

Ανασύνταξη ενόψει της κρίσιμης συνέχειας υπάρχει στον ΠΑΟ Βάρδας, μετά την ήττα στα Βραχνέικα από τον τοπικό Διαγόρα για την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική. Μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα της Βουπρασίας να παρουσιάζει κατά διαστήματα καλά στοιχεία και σίγουρα θα μπορούσε να κατακτήσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Από τη στιγμή όμως που (ούτε) αυτό δεν επιτεύχθηκε, πλέον είναι ακόμα εντονότερη η ανάγκη νίκης στο προσεχές ματς. Δηλαδή του Σαββάτου (16/11, αφού αυτή τη μέρα έχουν οριστεί οι αγώνες αυτού του πρωταθλήματος από την διοργανώτρια ΕΠΟ), όπου θα υποδεχθεί στο “Γρηγ. Καλάκος” τον επίσης …Ηλείο, Ολυμπιακό Ζαχάρως. Με ώρα έναρξης στις 3.00 το μεσημέρι και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η Βάρδα, που στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για απώλειες και στόχος είναι αποκλειστικά η νίκη και η κατάκτηση του “τριπόντου” για να πάρει βαθμολογική …ανάσα. Αφού πλέον η ανάκαμψη δεν μπορεί να …περιμένει!

Στα αμιγώς αγωνιστικά και με τα ως τώρα δεδομένα, είναι διαθέσιμος ξανά ο Ντόμας (απών ως τιμωρημένος στα Βραχνέικα), ενώ οι Νικολόπουλος και Σαμπανέι που αγωνίστηκαν στο προηγούμενο ματς αν και δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι, αναμένεται να είναι καλύτερα πλέον. Στον αντίποδα, ο Γούρμος δεν υπολογίζεται καθώς είναι τιμωρημένος με άλλες τρεις αγωνιστικές.

Πηγή: iliaoikonomia

The post ΠΑΟ Βάρδας: Ανασύνταξη και … μονόδρομος νίκης με Ζαχάρω appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...