Παπάζογλου: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Επίσης τόνισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να χτυπήσει τον Γιαννούλη, προσθέτοντας πως παρασύρθηκε από την φάση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ: «Περίμενα πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ. Εμείς παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί και μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω από το ματς».

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν στο μυαλό τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Το μυαλό ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή βρίσκεται πάντα το ματς που παίζει εκείνη τη στιγμή. Απλώς βγήκε μια κούραση στον ΠΑΟΚ, εμείς ήμασταν σε καλό βράδυ, τους δυσκολέψαμε και γι’ αυτό το ματς είχε αυτήν την εικόνα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τη ΑΕΛ: «Πάντα η Λάρισα δυσκόλευε τον ΠΑΟΚ. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες κι αν αγωνίζεται δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Και στον ΠΑΟΚ όταν ήμουν ξέραμε πάντα πόσο δύσκολο είναι ένα παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποδοσφαιριστές που ξέρουν να αντιμετωπίζουν κάθε αντίπαλο όπως πρέπει. Δεν υπήρξε θέμα υποτίμησης».

Για το σκληρό του μαρκάρισμα πάνω στον Γιαννούλη που προκάλεσε συζητήσεις: «Του ζήτησα εκατό φορές συγγνώμη. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω, δεν είμαι τέτοιος παίκτης. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ, είμαι από τη Θεσσαλονίκη, δεν θα ήθελα ποτέ να δημιουργήσω άσχημο κλίμα σε βάρος μου. Με παρέσυρε η φάση, δεν ήθελα να του κάνω ζημιά και όντως δεν του έκανα. Συνέβη ακριβώς μετά τη φάση του πέναλτι, υπήρξε μια βαβούρα στο γήπεδο, παρασύρθηκα και πήγα παραπάνω πιο δυνατά από όσο θα έπρεπε. Έτσι είναι το παιχνίδι, παίζω πάντα παθιασμένα για την ομάδα μου. Δεν είχε να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο συνέβη και κόντρα στον Άρη σε μια φάση με τον Βέλεθ. Ποδόσφαιρο παίζουμε. Όσα παιχνίδια και να δείτε πάντα υπάρχουν τέτοια μαρκαρίσματα. Τι σημαίνει; Ότι είχα προηγούμενα με τον Γιαννούλη ή τον ΠΑΟΚ;».

Για τη φάση του πέναλτι που διαμαρτύρεται η ΑΕΛ: «Είναι μια δύσκολη φάση, την οποία ο διαιτητής την παίρνει πάνω του 100%. Ναι μεν ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είχε πρόθεση, όμως, η μπάλα βρίσκεται σε σημείο που καίει. Νομίζω πως εύκολα μπορεί να δοθεί πέναλτι».

Για το αν μετάνιωσε που επέστρεψε στην Ελλάδα: «Δεν το έχω μετανιώσει. Από όλα όσα κάνουμε στη ζωή μας, είτε καλά είτε κακά, μαθαίνουμε. Σημασία έχει που είμαι εδώ και γύρισα ξανά στην ελληνική πραγματικότητα. Στο τέλος θα δούμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...