Παπαβασιλείου: «Είναι ψυχολογικό το θέμα»

Ο Νίκι Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου μετά το Πανιώνιος – ΟΦΗ επεδίωξε να εξηγήσει το τι δεν πήγε καλά με την ομάδα του και έχασε τον αγώνα.

Ο Παπαβασιλείου είπε:
 
Για το παιχνίδι: Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δεν ήμασταν καλοί. Επίσης, βγάλαμε πολύ κούραση. Στο δεύτερο και με τις αλλαγές που κάναμε αντιδράσαμε, σκοράραμε ένα όμορφο γκολ με τον Μιλόγεβιτς και εκεί που εμείς είχαμε το πάνω χέρι δεχτήκαμε το 2-1. Αντιδράσαμε ξανά, είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Τσιλούλη για να πάρουμε την ισοπαλία. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι με την αντίδραση που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Συνεχίζουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
 
Για το ότι η ομάδα δεν εμφανίστηκε ψυχολογικά έτοιμη στο ματς: Δεν μπορώ να πω ότι ψυχολογικά η ομάδα ήταν ανέτοιμη. Μιλήσαμε και προετοιμάσαμε την ομάδα σαν να είναι ένας τελικός. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Κρατάω την αντίδραση που είναι πολύ σημαντική. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κούραση από τα 120 λεπτά του Κυπέλλου.
 
Για το αν έπρεπε να γίνουν παραπάνω αλλαγές στο ματς Κυπέλλου: Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου πήγαμε με 18 παίκτς. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ για να κάνουμε τις πολλές αλλαγές. Κάναμε κάποιο μικρό ροτέισον σίγουρα.
 
Για το πως αλλάζει η ψυχολογία: Με το να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έστω και η ισοπαλία σήμερα θα άλλαζε την ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...