Παπανικολόπουλος: «Να δείξουμε κι εμείς βελτίωση»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε για την μεγάλη νίκη της Λάρισας επί του Προμηθέα, αλλά έκανε ειδική αναφορά και στον Γουέσλι Γκόρντον, αλλά και τον «τύπο» παικτών που ψάχνει η ομάδα.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία προσπάθησαν και στα 40 λεπτά του αγώνα. Νομίζω ότι ξεκίνησε ένα ισορροπημένο ματς, το οποίο και το ελέγχαμε στα πρώτα 1-15 λεπτά.

Άλλαξε ο ρυθμός στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, όπου ο Μίλερ με τον Γκραντ μας δημιούργησαν προβλήματα. Όλα αυτά τα παιχνίδια με ένα – δύο σουτ «γυρνάνε» και έτσι, όταν μπήκαμε στο ρυθμό του παιχνιδιού υπήρξαν οι σωστές αποφάσεις με τους σωστούς παίκτες.

Φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και καλύτερος».

Για την επόμενη μέρα και τον Γκόρντον που έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Πατρινούς: «Ελπίζω και εμείς να δείξουμε βελτίωση. Η προσπάθεια των παιδιών είναι σημαντική και συνεχίζουμε για το παιχνίδι της προσεχής Δευτέρας με το Λαύριο. Ο Γκόρντον είναι ο παίκτης που μας έλειπε, γι’ αυτό και τον αποκτήσαμε. Δεν ψάχνουμε αυτή τη στιγμή για σωτήρες, αλλά για παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα».