Παππάς: «Όλα άλλαξαν μέσα σε ένα λεπτό»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το γήπεδο της Νέας Πολιτείας ο Παραπόταμος, μετά και την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Αστραπή, με το παιχνίδι όμως να μην τελειώνει έτσι όπως θα επιθυμούσαν οι δύο ομάδες.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον παίκτη του Παραποτάμου Νίκο Παππά, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως για τον ίδιο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ενώ ο ίδιος θεωρεί πως ήταν λάθος η απόφαση του κ. Γκάγκα να αποβάλλει τον Τζουζέπε. Τέλος, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στην πορεία του Παραποτάμου, όπως και για την συνέχεια που θεωρεί ο ίδιος ότι θα έχει η ομάδα του.

Πιο αναλυτικά:

«Θεωρώ πως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Η Αστραπή Νέας Πολιτείας στην αρχή του αγώνα ήταν καλύτερη, όμως εμείς μετά καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια και να πάρουμε τον βαθμό. Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες και το θέμα ήταν ποιος θα πετύχαινε πρώτος το γκολ», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Παππά.

Για τα όσα έγιναν λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού: «Για μένα ήταν ανθρώπινο λάθος του διαιτητή να δείξει την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα μας. Το παιχνίδι ήταν φιλικό και ήρεμο και μέσα σε ένα λεπτό όλα άλλαξαν».

Για την μέχρι τώρα πορεία του Παραποτάμου: «Η ομάδα είναι νέα και τώρα βρίσκει τον χαρακτήρα της. Πιστεύω πως θα είναι δύσκολη η συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει η ομάδα του Κεραυνού: «Θέλω να πιστεύω σε μία καλύτερη συνέχεια, καθώς τώρα βρίσκουμε πατήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».