Παράγοντας Φενέρμπαχτσε για Αταμάν: “Η Ελλάδα δεν είναι Τουρκία, εκεί έχει βεγγαλικά και πυρσούς”

Γκρίνια για τον Εργκίν Αταμάν από τη Φενέρμπαχτσε και συμβουλές από τον Σερτάτς Κομσούογλου για το επόμενο βήμα του Τούρκου προπονητή.

Έξαλλοι ήταν οι παράγοντες της Φενέρμπαχτσε με τη συμπεριφορά του Εργκίν Αταμάν στο φινάλε της ημιτελικής σειράς με την Αναντολού Εφές. Ο Τούρκος προπονητής πανηγύρισε έντονα και άνοιξε διάλογο με συγκεκριμένα άτομα στην εξέδρα του Σινάν Ερντέμ Ντομ, με τον παράγοντα της φιλοξενούμενης ομάδας, Σερτάτς Κομσούογλου, να μιλάει για όσα έγιναν και να εξηγεί ότι στην Ελλάδα η κατάσταση θα είναι διαφορετική.

Δεν γίνεται να χειρονομεί με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν πρέπει να κάνει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα, εκεί έχει βεγγαλικά και πυρσούς. Έκανε τον έκπληκτο με αυτά που γίνονταν. Οι κατάρες και οι βρισιές των ανθρώπων του που βρίσκονταν εδώ, δεν ήταν αρκετές για να τον σώσουν. Θα πω και κάτι τελευταίο. Αφιερώνει τέσσερις παραγράφους στη Φενέρμπαχτσε σε κάθε συνέντευξή του, ακόμη κι όταν κερδίζει τη EuroLeague. Τώρα όμως φεύγει. Θα του δώσω μία συμβουλή, να καθίσει και να κάνει την αυτοκριτική του διότι πλέον αυτή η συμπεριφορά δεν θα του δίνει μπόνους. Η Ελλάδα δεν είναι σαν την Τουρκία, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφερόταν εδώ” ήταν τα λόγια του παράγοντα της Φενέρμπαχτσε.

Πηγή: Sport24.gr