Παραίτηση Τσαλόπουλου με «βέλη» προς τους διαιτητές

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Άφησε αιχμές για τη διαιτησία και τόνισε ότι θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Λένε πως ενός κακού μύρια έπονται και αυτό συνέβη χθες (6/2) μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Πυλαία.

Τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του αγώνα δεν περιορίστηκαν μόνο κατά τη διεξαγωγή του και γιγαντώθηκαν με την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΠ, Αντώνη Τσαλόπουλου.

Αφήνωντας αιχμές για τη διαιτησία, με μια ανακοίνωσή του έθεσε την παραίτησή του στο Δ.Σ. Του ΑΣ ΠΑΟΚ τονίζοντας πάντως ότι θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, όμως δεν θα γίνει κομπάρσος σε μια χιλιοπαιγμένη ταινία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τη σημερινή αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μου από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΣΦΠ, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ. Σήμερα φάνηκε ότι το volley «ζήλεψε τη δόξα του ποδοσφαίρου» όπου οι διαιτητές είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Όπως αποδεικνύεται, ο χώρος του ελληνικού volley δεν αντέχει υγιείς οικονομικά παράγοντες και σωματεία που διεκδικούν τις νίκες μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση θα εκπληρώσω στο ακέραιο τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, αλλά δεν θα γίνω εγώ κομπάρσος σε μια παράσταση χιλιοπαιγμένη που όλοι γνωρίζουν το φινάλε της. Εγώ προσωπικά αλλά και ο ΠΑΟΚ επιλέγουμε να αφήσουμε τους άλλους να κυνηγούν «κάλπικες» νίκες».