Παραιτήθηκε ο Νίκος Φώλλας – Σε αναζήτηση προπονητή ο ΠΟΕ

Μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΟΕ από ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 1-0, ο προπονητής Νίκος Φώλλας υπέβαλε την παραίτησή του και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έπειτα από έξι μήνες συνεργασίας.

Η διοίκηση του ΠΟΕ έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή, ο οποίος άφησε την ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογίας του β’ ομίλου της Γ’ Εθνικής με 10 βαθμούς, ενώ πλέον η ομάδα της Ελασσόνας είναι σε αναζήτηση προπονητή.

Στον αυριανό αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ στο Δαμάσι με τον Δαμασιακό, χρέη προπονητή θα κάνει ο τεχνικός των τμημάτων υποδομής του ΠΟΕ Γιώργος Καλτέκης.

Στην επιστολή παραίτησης του ο Νίκος Φώλλας αναφέρει:

«Έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι αυτό που προέχει κατά την δεδομένη χρονική στιγμή είναι άμεσα το καλό της ομάδας, υπέβαλα την παραίτησή μου στην διοίκηση του ΠΟΕ.

Θεωρώ ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι με σημαντικές επιτυχίες στο Κύπελλο Ελλάδος και το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής πρέπει να συνεχιστεί, έστω και χωρίς εμένα στην τεχνική ηγεσία, καθώς στην Ελασσόνα υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για υγιή ποδοσφαιρική λειτουργία που θα αποδώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΟΕ κ.Χατζηβασίλη και την διοίκηση του συλλόγου που μου εμπιστεύθηκαν το “τιμόνι” της ομάδας, το συνεργάτη μου Βαγγέλη Κολιό για το ζήλο και την εργατικότητα του, τους ποδοσφαιριστές και όλα τα στελέχη για την συνεργασία μας επί έξι μήνες καθώς και τους Ελασσονίτες φιλάθλους για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας.

Εύχομαι την καλύτερη συνέχεια και κάθε επιτυχία στον ιστορικό ΠΟ Ελασσόνας».

Σε ανακοίνωση, ο ΠΟ Ελασσόνας αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής Νίκος Φώλλας.

Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να είναι πάντα δυνατές, καθώς το ήθος του και ο χαρακτήρας του σπανίζουν.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: radioelassona.gr