Παραμένει αήττητη!
Τον βαθμό της ισοπαλίας πήραν Αστέρας Τυρνάβου και Λάρισα 2012 στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική, με το παιχνίδι να λήγει χωρίς τέρματα και την λαρισινή ομάδα να συνεχίζει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.
Το 0 – 0 δεν αντικατοπτρίζει τις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο είχαν αμφότερες τις ευκαιρίες τους να σημειώσουν τέρμα, ενώ εν τέλει πήραν από ένα βαθμό και συνεχίζουν την προσπάθεια τους.
Η λαρισινή ομάδα παραμένει αήττητη μετά και το πέρας της τέταρτης αγωνιστικής, καθώς το συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη μετρά μέχρι τώρα δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
Να σημειωθεί πως, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπαιζαν σκληρά απέναντι στους παίκτες της Λάρισας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν φρικτά παράπονα για τον αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Αστέρα Τυρνάβου.
Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αστέρας Τυρνάβου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιώτη Πάσιου από τον Κώστα Ξαφάρα, σύμφωνα με τον διαιτητή κ. Κουκούλη. Εκτελεστής από τα έντεκα βήματα ήταν ο Παναγιώτης Γαλάνης, όπου δεν κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ, καθώς ο Αλέξανδρος Πατέτσος αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν για την Λάρισα 2012.
Λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Κώστας Τσακίρης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σούταρε, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του πορτιέρο, Πατέτσου.
Από πλευράς του συνόλου του Θοδωρή Στεργιάδη οι Μάντζας, Τσιάκος και Δόνος απείλησαν, όμως δεν βρήκαν δίχτυα κι έτσι το 0 – 0 ήταν το τελικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Οι Συνθέσεις
Αστέρας Τυρνάβου (Παναγιώτης Πάσιος): Μπαντής Χ., Γκαραγκούνης Χ., Φουντούνας, Γαλάνης Π., Λάζος, Καρακώστας Ι., Πάσιος Π., Καρακώστας Σ. (46′ Γκαραγκούνης Ελ.), Γκαραγκούνης Σ., Μπαντής Ρ., Τσακίρης Κ.
Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Πατέτσος, Φλώρος Β., Τσιτσόπουλος, Φλώρος Παντ., Ξαφάρας, Νταής (85′ Φλώρος Ν.), Στρατής Π., Δόνος, Φλώρος Παν. (65′ Δημόπουλος), Τσιάκος, Κίτσιος Π. (46′ Μάντζας).
Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Κοτούμπας, Τζιμούρτος


















