Παρελθόν έξι από Άνω Μερά!

Έξι διαζύγια ανακοίνωσε ο σύλλογος της Μυκόνου…

Οι ανακοίνωσεις:

Το Δ. Σ. Του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Ανδρέα Μεζινι. Αγωνιστηκε στην ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και βοήθησε για την επίτευξη των στόχων. Τον ευχάριστουμε και του ευχομαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το Δ. Σ. Του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστη Λεωνίδα Ξενάκη. Για τρια χρόνια κάτοικος Άνω Μερας, τον ευχάριστουμε για όλα όσα προσέφερε. Καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα του!

Το Δ.Σ. του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Αλμπι Λεγκα. Ο έμπειρος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Τον ευχάριστουμε πολύ για την προσφορά του. Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Το Δ. Σ. του Α. Σ. Ανω Μερά Μυκόνου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Γιώργο Σαββιδη. Τον ευχάριστουμε για την μεγάλη του συμβολή τη σεζόν που τελείωσε. Καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του.

Το Δ. Σ. του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Χρήστο Παλαιοπανο. Αγωνιστηκε με τα χρώματα μας την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ήταν καταλυτικός όπου χρειάστηκε για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Καλή επιτυχία στην επόμενη του ομάδα!

Το Δ. Σ. του ΑΣ Άνω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Στρατή Σαλταμαρα. Μετά από δύο σεζόν στην ομάδα σε τοπικό και Γ εθνική αποχωρεί από την ομάδα μας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Του ευχομαστε καλή επιτυχία!

The post Παρελθόν έξι από Άνω Μερά! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...