Παρουσίασε τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις του ο Φάρος ΓΣΛ (pic)

Ο Φάρος ΓΣΛ παρουσίασε τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Την παράσταση κλέβουν οι νέες μοντέρνες εμφανίσεις του Φάρου ΓΣΛ για την νέα σεζόν που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με την μπασκετική εταιρία ένδυσης Crossover Βasketball η οποία θα «ντύνει» την ομάδα μας.

Συγκεκριμένα την προμηθεύει με αθλητικό εξοπλισμό (φόρμες αποστολής, ρούχα προπόνησης κλπ). Η αισθητική των ρούχων αντιπροσωπεύει πλήρως την ομάδα μας και γι’ αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε και προτιμήθηκε για την συνεργασία, καθώς πρόκειται για μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο.

Η Crossover Βasketball την οποία η ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά, είναι μία καθαρά μπασκετική εταιρία ένδυσης που αντιπροσωπεύει χαρακτηριστικά και αξιόπιστα τη μπασκετική κουλτούρα.

Οι δημιουργοί της Crossover Basketball, έχοντας οι ίδιοι εμπλακεί ενεργά με το άθλημα για χρόνια, και γνωρίζοντας από προσωπική εμπειρία τις αυξημένες απαιτήσεις ενός αθλητή, οραματίστηκαν μια μπασκετική γκάμα πλούσια και χωρίς περιορισμούς, που θα συνοδεύει αξιόπιστα τον αθλητή μέσα και έξω από το γήπεδο, από την προπόνηση μέχρι τον αγώνα αλλά και τη βόλτα.

Η κατάλληλη τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των δημιουργών στο χώρο της ένδυσης, έχουν θέσει αδιαπραγμάτευτες προδιαγραφές στη δημιουργία του μπασκετικού ρούχου, καθιστώντας έτσι την Crossover Basketball μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο».

Δείτε τις φανέλες

 

Πηγή: gazzeta.gr