Παρουσίασε χορηγούς και φανέλα η Λάρισα BC

Την παρουσίαση της φανέλας της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε η Λάρισα BC, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας.

Την παρουσίαση προλόγησε ο μεγαλομέτοχος της Λαρισινής ΚΑΕ, Θεόδωρος Ριζούλης, ο οποίος και ευχαρίστησε τους χορηγούς που για μια ακόμη χρονιά στηρίζουν την προσπάθεια αυτήν που γίνεται στη Λάρισα.

«Ευχαριστώ για την παρουσία των ΜΜΕ. Ευχαριστούμε την εταιρία «Haifa» που φέτος είναι ο βασικός χορηγός. Καθώς επίσης και την Upl. Ευχαριστούμε για στήριξη. Ευχαριστούμε επίσης και τον Παπαγιάννη και όλους τους υπόλοιπους που θα τους δείτε στο γήπεδο. Ευχαριστούμε όσους έχουν πάρει διάρκειας αλλά και εκείνους που θα μας στηρίξουν με ημερήσιο εισιτήριο. Είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω πανδημίας και υπάρχει η σκέψη για το αν θα έρθει στο γήπεδο ο κόσμος. Είναι πρόβλημα αυτό με τους μη εμβολιασμένους τους οποίους δεν τους επιτρέπεται η είσοδος. Εμείς θέλουμε να έρθει ο κόσμος και να βοηθήσει την ομάδα. Θέλει στήριξη, θέλει έσοδα η ομάδα. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που είναι οικονομικά αυτάρκης. Αυτό θα κάνουμε και φέτος για να παίξουμε και του χρόνου στην Α1».

Έπειτα τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπανικολόπουλος.

«Ευχαριστώ τους χορηγούς που είναι κοντά μας, βοηθώντας την ομάδα βοηθούν ένα υγιές σύνολο. Στόχος είναι από το Σάββατο να παίξουμε ένα μαραθώνιο που το τέλος να μας βρει και πάλι στην Basket League. Να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο. Να μπορέσουμε και του χρόνου να είμαστε στην Basket League. Να μεγαλώσουμε την ομάδα. Χρειάζεται και η προσπάθεια του κόσμου και των χορηγών. Χρειάζεται αυτήν η προσπάθεια να αγκαλιαστεί από όλους».

Τέλος, από πλευράς αθλητών, τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

«Από την πλευρά μου και εγώ εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς και τον κ. Ριζούλη για την στήριξή του σε εμάς. Εμείς σαν ομάδα δεν θα πούμε πολλά. Θέλουμε να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Είμαστε χαρούμενοι που έστω και με αυτήν την κατάσταση θα δούμε και πάλι κόσμο στα γήπεδα. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει και μαζί να απολαύσουμε το μπάσκετ».