Παρουσιάστηκε ο Αμανατίδης στον Βόλο: «Θα κάνουμε σκληρή ομάδα!»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν, Περικλής Αμανατίδης, ο προπονητής της Κ17 κ. Σταύρος Σταμπουλής και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Θωμάς Μακρής.

Π. Αμανατίδης: “Θα κάνω μια σκληρή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο γήπεδο”

“Ο προπονητής δεν πρέπει να πει πολλά. Θα πω ότι είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που θα γίνει αυτή τη χρονιά σε σχέση με πριν δύο χρόνια. Όλες οι χρονιές και οι ομάδες είναι διαφορετικές” ήταν τα πρώτα λόγια του Περικλή Αμανατίδη, στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να τον υποδέχεται με τον πλέον θερμό τρόπο, και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μαυρονάσιο να τον χαρακτηρίζει προπονητή νικητή και πρωταθλητή!

“Είναι μία πρόκληση ως κάτι καινούργιο. Γιατί ήρθα τώρα και γιατί έφυγα πέρυσι; Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρώτη μου συνεργασία και το πήραμε βάσει πλάνου το πρωτάθλημα, με την ομάδα να αδικείται με την υποτιθέμενη αναδιάρθρωση και δεν πήρε αυτό που κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσε να παίζει ήδη στη SL2 και φαίνεται ότι θα γίνει αυτό τώρα”. Ο ίδιος πρόσθεσε: “Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μου περιέγραψε ένα περιβάλλον που να μην ήταν τόσο καλό ακόμη και για δικά μου θέλω τότε. Όπως και τώρα μου είπε την αλήθεια”.

Όσον αφορά την ομάδα και τους στόχους: “Η ιστορία δεν είναι προδιαγεγραμμένη. Θα κάνω μία σκληρή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα μπαίνει για να κερδίζει, χωρίς να ξέρω αν θα πάρει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε αλλά αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο” σημείωσε.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Χαρακτήρισε το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο ως την πρώτη και μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας, ενώ στάθηκε στην ανάγκη να υπάρχει άμεση σύνδεση της ανδρικής ομάδας με την Κ17.

Σωτήρης Μαυρονάσιος: “Βασικό μέλημα η Ολυμπιακή Συμμαχία”

Στην τοποθέτηση του ο προέδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, χαρακτήρισε βαριά ευθύνη την προεδρία, για να συμπληρώσει ότι βασικο μέλημα παραμένει η Ολυμπιακή Συμμαχία.

“Με την Ολυμπιακή Συμμαχία με τους κκ Τσεκούρα, Κυριακόπουλο, Μεταφτσή και Μουρτζίνο εκτιμώ ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Με γνώμονα τη βοήθειά τους στοχεύουμε σε μία καλύτερη χρονιά. Στοχεύουμε στη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, αντάξια της ιστορία της” ανέφερε και πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρχει συστράτευση όλων για την καλύτερη δυνατή πορεία. Τόνισε δε ότι οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες της ΠΑΕ: “Είμαστε ποδοσφαιράνθρωποι και ζητάμε την εμπιστοσύνη σας. Θέλουμε στήριξη και υπομονή και υπόσχομαι ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες”.

Νίκος Τσεκούρας: “Πρέπει να ξυπνήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού”

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Τσεκούρας ανέφερε: “Το Ολυμπιακή Συμμαχία ακούγεται όμορφο αλλά θέλει δουλειά, σχέδιο, συνεργασία και κινητοποίηση πολλών ανθρώπων. Πρέπει να ξυπνήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, κάνοντας ο καθένας αυτό που πρέπει. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν διοικούμε ούτε συνδιοικούμε αλλά έχουμε χρέος να βοηθήσουμε όπου μας χρειαστούν. Είναι απαραίτητο διοίκηση, αθλητές, προπονητές φίλαθλοι, όλοι μαζί να δουλέψουμε με κοινό στόχο την πρόοδο της ομάδας”. Δεν παρέλειψε, με συγκίνηση μάλιστα, να καλωσορίσει τον Περικλή Αμανατίδη, χαρακτηρίζοντάς τον Άνθρωπο αλλά και Κύριο.

Θωμάς Μακρής: “Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη”

Ο νέος τεχνικός διευθυντής, Θωμάς Μακρής, τόνισε ότι είχε ίνδαλμα τον Ίμρε Μπόντα (που παραβρέθηκε στην εκδήλωση), και έκανε μία σχετική οριοθέτηση των στόχων.

“Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη να επιστρέψω και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψει εκεί που αξίζει η ομάδα. Η παρουσία σας δείχνει ότι η ομάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα σε μία τροχιά με σταθερά βήματα” τόνισε μεταξύ άλλων.

Σταύρος Σταμπουλής: “Μεγάλη βαρύτητα στην αναβάθμιση των υποδομών”

Ως προπονητής της ομάδας Κ17 παράλληλα παρουσιάστηκε ο Σταύρος Σταμπουλής, για να σημειώσει τη σημασία της αναβάθμισης των υποδομών. “Χαίρομαι που είμαι μέλος και μέρος της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου. Με τιμή αναλαμβάνω αυτή τη θέση. Ως άνθρωπος των στόχων κάνω ευχή να πραγματοποιηθούν όλα αυτά που λέμε σήμερα. Απευθύνω έκκληση το πρωτάθλημα να είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το τελευταίο ήταν υπερβολικά υποβαθμισμένο και από εμάς έχουν πραγματοποιηθεί όλα τα προαπαιτούμενα μετά και τις πρωτοβουλίες του κου Τσεκούρα. Εύχομαι πολύ σύντομα να δούμε παιδιά να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα” σημείωσε ο κ. Σταμπουλής.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας η πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και οι βουλευτές Μαγνησίας της ΝΔ διά των εκπροσώπων τους κκ. Ζέττα Μακρή και Θανάσης Λιούπης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί ιδιαίτερα το ξενοδοχείο Park και τον κ. Μουστακαλή για την διάθεση της αίθουσας και την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού του ξενοδοχείου.

The post Παρουσιάστηκε ο Αμανατίδης στον Βόλο: «Θα κάνουμε σκληρή ομάδα!» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com