Παρτίζαν: Στην Αθήνα και στον Βέρτη πέρασε το ρεπό του ο Ντανίλο Άντζουσιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες της Παρτίζαν και ο Ντανίλο Άντζουσιτς ήρθε στην Αθήνα, όπου επισκέφτηκε τόσο την Ακρόπολη, όσο και το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Η Παρτίζαν πήρε δύο πολύ σημαντικές νίκες την περασμένη εβδομάδα, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για την ABA League και απέναντι στην Αναντολού Εφές για τη EuroLeague. Κάπως έτσι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιβράβευσε τους παίκτες του με ένα τριήμερο ρεπό, στη διάρκεια του οποίου ο Ντανίλο Άντζουσιτς και ο Ντάντε Έξουμ βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Ο Σέρβος ήρθε στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του, Ιβάνα Μαξίμοβιτς, και μαζί επισκέφτηκαν τόσο την Ακρόπολη, όσο και το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, απολαμβάνοντας όλες τις πλευρές της ζωής στην πρωτεύουσα.


Να σημειώσουμε ότι η Παρτίζαν δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Αδριατική Λίγκα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς στο Μαυροβούνιο πραγματοποιήθηκαν οι εθνικές εκλογές και το παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ μετατέθηκε τον Απρίλιο.

Πλέον, παίκτες και τεχνικό επιλείο επιστρέφουν στο Βελιγράδι και ανεβάζουν ξανά μανίκια ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (24/03, 21:00) για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague.Πηγή: Sport24.gr