ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζει με ενδυνάμωση και αντοχή

Συνεχίστηκε και σήμερα η δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά την επιστροφή τους από την καραντίνα λόγω του κορωνοιού στις προπονήσεις.

Το τεχνικό επιτελείο βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση ότι οι παίκτες έχουν τηρήσει στο ακέραιο το πρόγραμμα το οποίο τους δόθηκε όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα και έτσι θα επανέλθουν το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν τη διακοπή.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ειδικό ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης και αντοχής, ενώ μετά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είχαν τακτικές κυκλοφορίας και αυτοματισμούς.

Την Τρίτη 26/05 έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη των υγειονομικών υπευθύνων των ομάδων της SL2, σχετικά με τα ανοιχτά θέματα του υγειονομικού πρωτοκόλλου των προπονήσεων, αλλά και της διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:

Σταδιακά επιστρέφει στην κανονικότητα ο ΠΑΣ, συνεχίζοντας την αποκατάσταση και προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.

Και σήμερα η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε group, ενώ αντίστοιχα την Τρίτη 26/05 έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη των υγειονομικών υπευθύνων των ομάδων της SL2, σχετικά με τα ανοιχτά θέματα του υγειονομικού πρωτοκόλλου των προπονήσεων, αλλά και της διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ειδικό ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης και αντοχής, ενώ μετά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είχαν τακτικές κυκλοφορίας και αυτοματισμούς.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα, στο ΠΕΑΚΙ, για τη συνέχεια της προετοιμασίας τους.

Πηγή: passports

The post ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζει με ενδυνάμωση και αντοχή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...