Πατσής: «Είχαμε περισσότερες δυνάμεις»

Μεγάλη σημασίας νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Προοδευτική Ανάβρας, καθώς «απέδρασε» από την έδρα του Αργυροπουλίου με τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετά και το εντυπωσιακό 3 – 4.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο τεχνικός της Ανάβρας Άρης Πατσής, μίλησε στο ArenaLarissa.gr για την επιτυχία αυτή απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου, ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά της Προοδευτικής, αλλά και για την συνέχεια που αναμένεται να έχουν οι «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Α΄1 κατηγορίας.

Πιο αναλυτικά:

«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως το Αργυροπούλι ήταν η καλύτερη ομάδα όπου έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. Αυτό που μέτρησε πιστεύω πως ήταν οι δυνάμεις των παικτών της Ανάβρας στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε την νίκη», δήλωσε αρχικά ο Άρης Πατσής.

Για την απόφαση του να αγωνίζεται η ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές: «Όταν είχα ξεκινήσει να χτίζω την ομάδα της Ανάβρας, είχα πει πως θα δουλεύω με νέα παιδιά. Θεώρησα πως τα παιδιά αυτά ήταν έτοιμα για να αγωνιστούν μετά από 3,5 μήνες δουλειάς κι έκρινα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξουν. Οι νέοι παίκτες της Ανάβρας το εκμεταλλεύτηκαν και με την στήριξη των έμπειρων ποδοσφαιριστών, παίζουν στα τελευταία παιχνίδια».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που είχα πει και ήθελα εξ΄αρχής είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε σαν οικογένεια που είμαστε σαν οικογένεια αυτήν την στιγμή και να προωθούνται νέα παιδιά. Στο τέλος να καταφέρουμε να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να έχουμε μία άνετη παραμονή».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Ομορφοχωρίου: «Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα και εύκολο παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η βαθμολογία είναι η μόνη διαφορά στο πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες δεν απέχουν πολύ η μία από την άλλη».

Τέλος, ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση της Ανάβρας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο των «βυσσινί» κ. Γιάννη Γιαννουλέα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιάννη Γιαννουλέα, καθώς είναι κοντά μας συνεχώς σε ότι κι αν χρειαστούμε, ενώ να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Ανάβρας που μας στηρίζει συνεχώς».