Πειθαρχία, δουλειά και η ανάδειξη ταλέντων οι στόχοι για τη Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Ο Απόλλων Λάρισας με τον Βαγγέλη Στουρνάρα στη θέση του προπονητή και πολλά νέα πρόσωπα που απαρτίζουν τη νέα Κ19, θέλει να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της SuperLeague 2 Νέων.

Αφού έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, οι παίκτες του Απόλλωνα ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους με τις προπονήσεις όπου θα συνεχιστούν καθημερινά κάτω από τις οδηγίες του νεαρού τεχνικού, Βαγγέλη Στουρνάρα.

Βαγγέλης Στουρνάρας (Προπονητής): «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο τον οργανισμό της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, σε όλο τον οργανισμό του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Λάρισας και γενικότερα σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας. Θέλουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ, υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά. Ευχαριστούμε τη ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη για όσα μας παρέχουν μέχρι σήμερα. Θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά και να αναδείξουμε τα ταλέντα για το παρά πάνω επίπεδο που είναι να πάνε τα παιδιά στην ανδρική ομάδα. Αν δεν υπάρξει πειθαρχία και δουλειά, δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα σαν ομάδα».

Στέφανος Μπρότζης (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά δίχως τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και ο προπονητής μας».

Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι σε όλους υγεία. Να πετύχουμε τους στόχους μέσα από δουλειά που θα γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις».

Ραφαήλ Τσολάκης (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε υγεία που είναι το σημαντικότερο. Εύχομαι τα καλύτερα και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στάθης Παπαθανασίου (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος για τις ακαδημίες και τη μεγάλη ομάδα είναι να πάμε πολύ καλά τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση με τους προπονητές. Να ευχηθώ μία χρονιά μακρυά από τραυματισμούς για όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...