«Πεντάστερο» Μαυροβούνι

Πίσω του για τα καλά άφησε την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής το Μαυροβούνι, το οποίο για τη 12η αγωνιστική επικράτησε με 5 – 0 εντός έδρας του ουραγού Τυρνάβου, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Βασίλη Σπανό που σημείωσε τέσσερα γκολ!

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έφτασαν σε ευρύ σκορ, αλλά ο Τύρναβος για αρκετά λεπτά του είχε βάλει δύσκολα, παρότι συνδύασαν το ξεκίνημα παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα. Η αρχή έγινε με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, όταν ο Βασίλης Σπανός έστειλε για πρώτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Με το 1 – 0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ είχαμε ολοκληρώσει μια ώρα παιχνιδιού, ήρθε ο Εμμανουήλ για να διπλασιάσει τα τέρματα του Μαυροβουνίου. Για να έρθει στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βασίλης Σπανός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να κάνει το 3 – 0. Μάλιστα στο 83′ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0 σημειώνοντας χατ – τρικ! Το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε και πάλι ο… Σπανός!

Η Σύνθεση

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Κολιοφούτης (80΄Ριζόπουλος Δ.), Μπάγκας Κ., Στατήρης (67΄ Τατσέλος), Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Σπανός, Εμμανουήλ (67΄Φακίτσας), Κακαζούκης.