«Πεντάσφαιρη» Αστραπή Ν. Πολιτείας!

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στις τάξεις της Αστραπής Νέας Πολιτείας μετά τη νίκη στη Γλαύκη επί τις ομώνυμης ομάδας της Δάφνης με το εμφατικό 5 – 0! Χατ – τρικ ο Ζήσης για τους «οράνιε»!

Η ομάδα του Γιώργο Καφφέ έκανε 21 τους βαθμούς της και πλέον είναι στην 6η θέση του 2ου Ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, μετά το πέρας και της 12ης Αγωνιστικής.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Γλαύκης, έμεινε στους επτά βαθμούς και την 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους και παράλληλα τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε στο 16ο λεπτό, ο Ζήσης, ενώ στο 28ο λεπτό, ο Ταρταμπούκας έκανε τα τέρματα της ομάδας του Γιώργου Καφφέ, δύο.

Στην επανάληψη και σε ένα δίλεπτο – «φωτιά», ο Ζήσης στο 56′ και 58′ έκανε το το 4 – 0, ενώ εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 0 – 5, ήταν ο Βασίλης Φούντας στο 88′ μετά από σέντρα ακριβείας του Μητάκου.

Οι Συνθέσεις

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Κυριακούλης): Παραλικούδης, Κέλλας, Γελαδάρης (70′ Τζιότζιος), Αρβυθάς, Τσιώλης Β., Μπλέτσας, Καραούλας (46′ Παπανικολάου), Μπατζογιάννης, Ντάφης (46′  Γκιόνι), Τσιώλης Ν., Στεργίου.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Κατσίκας, Θεοχάρης (62′ Σπύρου), Χλωρός (62′ Μητάκος), Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Τοψίδης, Φακίτσας (62′ Φούντας), Καλτσάς, Μανώλης (58′ Αντωνόπουλος), Ταρταμπούκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρονίκος, Βαλιώτης, Κουτίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...