Περιστεριώτης ο Φωτάκης!

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ατρομήτου ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο συνεχίζεται με τους Περιστεριώτες να κάνουν δικό τους και τον Γιώργο Φωτάκη. Οι «κυανόλευκοι» με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησαν πως υπάρχει ήδη προσύμφωνω με τον έμπειρος μέσο και πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ολοκληρωθεί και τυπικά αυτή η μεταγραφή που θα έχει διάρκεια 1.5 χρόνο.

«Ομάδα πρότυπο ο Ατρόμητος»

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Γιώργος Φωτάκης ανέφερε σχετικά:« Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ατρόμητου κύριο Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο γιατί μου έκαναν μια πρόταση που με ικανοποιεί πλήρως από όλες τις πλευρές και μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια από τις τρεις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Σε μια ομάδα που αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα για τον τρόπο λειτουργίας της. Έχω παρακολουθήσει την πορεία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα, έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έρχομαι να την βοηθήσω για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Ο Γιώργος Φωτάκης έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα στα ελληνικά γήπεδα και πριν από την Σανλιούρφασπορ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την τετραετία 2009-2013 έχοντας 104 συμμετοχές με τη φανέλα του. Ταυτόχρονα αγωνίστηκε στην Εθνική Ομάδα λαμβάνοντας μέρος στην τελική φάση του Euro 2012 και συνέδεσε το όνομα του με γκολ της ισοφάρισης επί της Γεωργίας στη Τιφλίδα. Συνολικά έχει φορέσει 13 φορές το εθνόσημο κι έχει σημειώσει δύο γκολ.

Πηγή: gazzetta.gr