Πετράκης: Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα

Μετά από αρκετό καιρό και αφού κατά γενική ομολογία έμεινε πολύ πίσω σε επίπεδο παρουσίας στα κέντρα των αποφάσεων, η ΠΑΕ Δόξα Δραμας ήταν χθες παρούσα στην κλήρωση.

Ο Απόστολος Πετράκης ασχολείται σε full time ρυθμούς από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της δραμινής ομάδας συνεπώς θα ήταν αδύνατο να απουσιάσει από την πρώτη επίσημη εκδήλωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Παρά το απαγορευτικό που επιβάλει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό, η Δόξα και ο Απόστολος Πετράκης ήταν στο περιβάλλον της εκδήλωσης, για να δώσει το δικό του στίγμα.

Εξέλιξη σίγουρα πολύ ευχάριστη και καλοδεχούμενη για τους δραμινούς που θέλουν τη Δόξα παρούσα, δυνατή και πρωταγωνίστρια στη ροή των αποφάσεων.

Αναφερόμενος στην κλήρωση το ηγετικό στέλεχος της δραμινής ΠΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά: «Για εμάς δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Εύκολα ή δύσκολα τα κάνουμε εμείς. Και εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Το Σάββατο στη Δράμα ο Χάμοντ

Την άφιξη ή καλύτερα την επιστροφή του Χάμοντ στη Δράμα για το Σάββατο επιβεβαιώνει σχετική πληροφόρηση προερχόμενη από πηγή κοντά στον παίκτη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσει το παρών του στο Βώλακα όπου η Δόξα θα κάνει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αιολικό.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ – Sportdrama

The post Πετράκης: Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com