Πεφάνης: Ευκαιρία φέτος για κάτι παραπάνω!

Η Θύελλα Πατρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ενώ έχει ξεκινήσει την διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Ο προπονητής Σάκης Πεφάνης για μια ακόμα χρονιά θα είναι στον πάγκο της ομάδας και μαζί με τους συνεργάτες του καθημερινά ετοιμάζουν μια ομάδα που θα είναι από τις πιο δυνατές στο νέο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και τόνισε: «Όλα κυλάνε ρολόι στην ομάδα. Υπάρχει εμπειρία και νέα παιδιά. Το ζητούμενο είναι πόσο γρήγορα θα φτιάξει η χημεία της ομάδας. Όμως τα σωστά αποτελέσματα της δουλειάς φαίνονται αφού καθημερινά έχω 26-27 παίκτες στην προπόνηση, πρωί και απόγευμα, αφού δεν λείπει κανένας παίκτης. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε φτιάξει  καλά αποδυτήρια. Για μένα το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα καλά αποδυτήρια και εμείς είμαστε κομπλέ. Όλα ξεκινάνε από τα αποδυτήρια και γι αυτό πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο έμπειρος προπονητής δεν κρύβει ότι ο στόχος είναι υψηλός την νέα περίοδο και αναφερόμενος στο κομμάτι αυτό τόνισε « Είναι ευκαιρία φέτος για την Θύελλα Πατρών να κάνει το παραπάνω βήμα. Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι και δεν ξεχωρίζει καμία σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που είχε δυνατές ομάδες.  Στόχος της Θύελλας είναι ο πρωταθλητισμός, πρώτιστα για να σωθεί και να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει και το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι αφού έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα».

Αναφερόμενος στις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές που έγιναν τόνισε «Οι παίκτες που αποχώρησαν αντικαταστάθηκαν με πολύ καλούς παίκτες ενώ και οι μικροί παίκτες που αποκτήθηκαν είναι πολύ καλοί και διαθέτουν ταλέντο». Ερωτηθείς ποιο θα είναι το στοιχείο που θα χαρακτηρίζει την φετινή Θύελλα ο Σάκης Πεφάνης απάντησε «Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα πιο γρήγορη. Θέλουμε να είναι σε ταχύτητα πολύ ανώτερη φέτος και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε  τους στόχους μας».

Πηγή: sportfmpatras

The post Πεφάνης: Ευκαιρία φέτος για κάτι παραπάνω! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com