Πιο νεανικός και με φιλοδοξίες ο Ηρακλής Λάρισας…

Μετά την αξιόλογη πορεία που έκανε στο περσινό πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής τερματίζοντας στη 4η θέση της βαθμολογίας, ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε τη προετοιμασία του.

Το απόγευμα της Παρασκευής (31/07) οι «κυανόλευκοι» έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού στο γήπεδο της Νεάπολης για τη πρώτη προπόνηση ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2020 – 2021.

Στο συγκρότημα του Ηρακλή Λάρισας συνεχίζουν οι Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος όπως οι Πέτρος Καραναστάσης και Κωνσταντίνος Λιάπης στο τεχνικό τιμ, καθώς η παρουσία τους κρίνεται αν μη τι άλλο πετυχημένη και όλοι μαζί θα πορευτούν και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής!

Η λαρισινή ομάδα έχει ολοκληρώσει δύο μεταγραφές, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές ώστε να προσφέρουν στο συγκρότημα της Γ’ εθνικής. Για ακόμη μία χρονιά προωθήθηκαν από τις ακαδημίες της ομάδας αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, δείχνοντας έτσι τη φιλοσοφία που έχει ο σύλλογος και με τον μέσο όρο ηλικίας να έχει πέσει αισθητά σε σχέση με τη περσινή χρονιά…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Στοΐνοβιτς (ομάδα Κομοτηνής), Χατζόπουλος (Βούναινα).

Έφυγαν: Νεμπεγλέρας (αποσύρθηκε), Μανιώτης (ομάδα Κιάτου), Νάστας (Φαλανιακός), Γιαννακόπουλος (Φαλανιακός), Ντιντής (Φαλανιακός), Μουξιός (Μακρυχώρι).

Λάμπρος Ιωακείμ (Πρόεδρος): «Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ηρακλή Λάρισας και σε όλες τις ομάδες του Νομού που συμμετέχουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής να έχουν μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους τους παίκτες που είναι το κυρίαρχο και έπειτα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα λόγω του COVID – 19. Από εκεί και πέρα, για τον Ηρακλή Λάρισας η φετινή χρονιά θα είναι μία χρονιά δοκιμασίας για να δούμε αν μετά το «βάπτισμα του πυρός» το περσινό, η ομάδα έχει τη δυνατότητα και δυναμική να αντέξει και να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Είναι αλήθεια πως, το ηλικιακό όριο της ομάδας έχει χαμηλώσει αρκετά και έχουν ανέβει πολλά παιδιά από την ακαδημία. Αυτό είναι μία πρόκληση για τον προπονητή και για τον Ηρακλή ολόκληρο. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να «παντρέψουμε» τους λίγους έμπειρους με τους πολλούς νέους και φιλόδοξους παίκτες που έχουμε φέτος στον Ηρακλή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα χαίρεται και ο κόσμος αλλά και θα δώσει στον Ηρακλή το δικαίωμα να χαίρεται γι’ αυτό που έχει δημιουργήσει μέσα από τις ακαδημίες αλλά και μέσα από την ανδρική ομάδα».

Χρήστος Χατζηλιάδης (Προπονητής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά εύχομαι σε όλους. Εύχομαι υγεία σε αθλητές, φιλάθλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές και σε όλους ασχολούνται με τον αθλητισμό εύχομαι τα καλύτερα. Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση λόγω του COVID – 19 και πιστεύω ότι σιγά – σιγά θέλουμε να επιστρέψουμε στα επίπεδα που ήμασταν γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι τρόπος ζωής. Φέτος, ο Ηρακλής Λάρισας θα συνεχίσει να κρατήσει τη περσινή χρονιά που είχε, όσον αφορά τον στόχο. Να είμαστε ανταγωνιστική, θέλουμε να φτιάξουμε μία αρεστή ομάδα στον κόσμο και πάνω από όλα σε εμάς και στους αντιπάλους. Σεμνά και ταπεινά θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να δουλέψουμε έτσι όπως πρέπει να δουλέψουμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει και να κρατηθούμε όσο πιο νωρίς γίνεται στη κατηγορία. Να βάλουμε όσα περισσότερα παιδιά της ακαδημίας στην ανδρική ομάδα που είναι και το όραμα του προέδρου μας κ. Λάμπρου Ιωακείμ. Θέλουμε να έχουμε μία ισχυρή έδρα για να μας βοηθήσει να πετύχουμε και τους στόχους μας. Έχουμε ρίξει το μέσο όρο ηλικίας, κρατήσαμε τα παιδιά που θέλουν να μείνουν και να διακριθούν με την ομάδα. Δεν ξέρουμε τους ομίλους και τους αντιπάλους αλλά πιστεύω ότι με σωστά βήματα θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Σπύρος Ζαφειρίου (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα φέτος έχει αλλάξει κατά 50% σε σχέση με πέρυσι. Έχουν έρθει στην ομάδα νέα παιδιά και δεν θα πάμε με την εμπειρία αλλά το ταλέντο φέτος. Ο Ηρακλής έχει πείρα στη Γ’ εθνική με τη περσινή παρουσία, καθώς δεν είναι νεοφώτιστη. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά τα νέα παιδιά να βοηθήσουν εμάς και εμείς οι έμπειροι παίκτες να τους βοηθήσουμε. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ηρακλής Γκιουρσάνης (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μία καλή χρονιά εμείς και όλες οι ομάδες. Να είναι μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Πέρυσι καταφέραμε να τερματίσουμε ψηλά και το ίδιο υψηλοί είναι οι στόχοι για φέτος. Ήδη ήρθαν κάποια νέα παιδιά και με τους παίκτες που θα έρθουν θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα».

Λάζαρος Στοΐνοβιτς (Ποδοσφαιριστής): «Η ομάδα είναι νεανική. Φαίνεται ότι είναι νεανική και μου αρέσει το κλίμα. Οι εγκαταστάσεις είναι καλές και το γήπεδο το ίδιο. Πιστεύω πως φέτος θα κάνουμε μία καλή προσπάθεια».

Τα Φιλικά

Σάββατο 22/8 Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής Λάρισας
Τετάρτη 26/8 Κιλελέρ – Ηρακλής Λάρισας
Κυριακή 30/8 Ηρακλής Λάρισας – ΑΕΛ Κ19
Κυριακή 6/9 Μετέωρα – Ηρακλής Λάρισας
Τετάρτη 9/9 Ηρακλής Λάρισας – Φίκη Τρικάλων
Κυριακή 13/9 Μαυροβούνι – Ηρακλής Λάρισας

Ανοικτή παραμένει η 13η Αυγούστου για την πραγματοποίηση ενός ακόμη φιλικού.