“Πιστεύουμε στην παραμονή του Λαρισαϊκού”

Στo αθλητικό ραδιόφωνο της Λάρισας, τον Σούπερ Σπορ FM 90,1 και στην εκπομπή «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Χατζής κάθε μεσημέρι στις 14.00 – 15.00 βρέθηκε σήμερα ο Στάθης Χριστιανίδης που μίλησε για την προσπάθεια του Λαρισαϊκού να παραμείνει στην Α’ Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Η νίκη στην Μελιβοία μας βοήθησε να ρεφάρουμε την εντός έδρας ήττα από την Δόξα Βλαχογιαννίου και πλέον θα πρέπει να κερδίζουμε και τα εντός έδρας παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την παραμονή αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Αργυροπουλίου το οποίο είναι πολύ δύσκολο.

Το κλίμα στον Λαρισαϊκό είναι πολύ καλό πλέον και όλοι πιστεύουμε στην παραμονή της ομάδας. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας είναι σε πολύ καλό επίπεδο το μόνο που πρέπει να βελτιωθεί είναι οι αγωνιστικοί χώροι οι οποίοι δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση».

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δήλωσε ευχαριστημένος από την εμπειρία του ραδιοφώνου και ευχήθηκε η προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να είναι συχνότερη.