Πλήρης επιβεβαίωση για Τουμέρ

Επιβεβαίωση του ArenaLarissa.gr καθώς σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας περί ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Τούρκο Μεσοεπιθετικό, Μετίν, ήρθε να μας επιβεβαιώση η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΛ με τίτλο, “Εις το επανιδείν”…

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Όταν τον Ιανουάριο του 2008 ο Τουμέρ Μετίν πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα των αποδυτηρίων του Αλκαζάρ, όλοι θεωρούσαμε ότι η ΑΕΛ απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 3,5 χρόνων συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν, για την ομάδα μας, κάτι πολύ περισσότερο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ αποχαιρετά τον Τουμέρ Μετίν, αλλά οι δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του Τούρκου ποδοσφαιριστή και της Λάρισας είναι άρρηκτοι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης, δήλωσε: «Σ’ αυτά τα τριάμιση χρόνια μπορεί η ΑΕΛ να κέρδισε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, εγώ όμως νιώθω ότι κέρδισα έναν φίλο. Σπουδαία προσωπικότητα και κορυφαίος πρεσβευτής της ΑΕΛ στο εξωτερικό, ο Τουμέρ Μετίν έχει γράψει το όνομά του με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία της ομάδας μας. Το ότι ήλθε το πλήρωμα του χρόνου σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν σημαίνει ότι η σχέση του με την ομάδα μας σταματάει εδώ. Εάν και όταν ο ίδιος το επιθυμήσει, η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή».