Πλατανιάς: Θα απαντήσει ο Μαθιουλάκης στις κατηγορίες;

Στον Μανώλη Μαθιουλάκη πέφτει το μπαλάκι για το αν θ’ απαντήσει, ή θα προτιμήσει ν’ αφήσει αναπάντητες τις καταγγελίες των πρώην συνεργατών του στη διοίκηση της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Ο επικεφαλής μέχρι πρόσφατα της ομάδας του Πλατανιά είναι υποχρεωμένος ουσιαστικά να διευκρινίσει δημόσια εάν είναι αληθή όλα όσα αναφέρονται στην επιστολή που υπογράφουν εφτά πρώην στελέχη της ΠΑΕ, εκ των οποίων περιλαμβάνεται μέσα και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Απόστολος Παπαδάκης, οι οποίοι τονίζουν ξεκάθαρα ότι οδήγησε συνειδητά την ομάδα σε διάλυση.

Ο κ. Μαθιουλάκης θα πρέπει να επιβεβαιώσει εάν είναι αληθές ότι μία ημέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας για τη δήλωση συμμετοχής του Πλατανιά στη Σούπερ Λιγκ 2 και μετά από πιέσεις που δέχτηκε, αξίωσε να εξοφληθούν προσφυγές ποδοσφαιριστών συνολικής αξίας πάνω από 100.000 ευρώ και να πληρωθεί επίσης χρέος προς την ΕΠΟ της τάξης των 35.000 ευρώ, συν να του παραδοθεί το ποσό των 7.500 ευρώ που αφορούσε τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. «Οι παραπάνω απαιτήσεις του ΑΝΑΙΡΟΥΣΑΝ όλα όσα μας είχε γνωστοποιήσει κατά το παρελθόν, ότι θα κάλυπτε ΟΛΑ τα χρέη της ομάδας και θα την άφηνε ΚΑΘΑΡΗ και αποδεικνύουν ξεκάθαρα, ότι η ομάδα δεν άλλαξε χέρια και δεν βρέθηκε λύση, όχι γιατί δεν υπήρξε κάποιος αξιόπιστος επενδυτής, αλλά γιατί ο μεγαλομέτοχος επιδίωξε να ρίξει την ομάδα στα βράχια», σημειώνεται στην επιστολή των “επτά”, οι οποίοι αναφέρουν ακόμα ότι -πάντα την παραμονή για την λήξη της προθεσμίας- πληρεξούσιος δικηγόρος επενδυτών από την Ιταλία προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Μαθιουλάκη, αλλά δεν απάντησε ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση, οι ευθείες βολές που στρέφονται προς τον κ. Μαθιουλάκη από τους πρώην συνοδοιπόρους του προκαλούν αίσθηση και μένει να φανεί εάν θα μείνουν αναπάντητες, ή ο Χανιώτης επιχειρηματίας θ’ απαντήσει μέσω επιστολής που θα δώσει στη δημοσιότητα, δίνοντας εξηγήσεις στα πολύ σοβαρά, τα οποία του προσάπτονται.

Πηγή: Athlitiko

Δείτε επίσης:

Η Καλαμάτα φουλάρει για το «μπαμ» στην επίθεση!

Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός-Ατρόμητος και γλίτωσαν τον υποβιβασμό!

Παναχαϊκή – Τρίκαλα: Η ιστορία επαναλαμβάνεται – Βίντεο

Άρης Αβάτου: Πήρε πανύψηλο πορτιέρο και ταλεντάκι από αγγλική ομάδα!

Ηρακλής: Μεταγραφές και δοκιμές δεν σταματάνε!

Οι εκκρεμότητες σε SL2, FL και Γ’ Εθνική

Σουπερλιγκάτο φορ έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου

The post Πλατανιάς: Θα απαντήσει ο Μαθιουλάκης στις κατηγορίες; appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com