Πλατανιάς: Οι αποφάσεις με Τάτση

Παρότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη τι θα γίνει με το τέλος της φετινής χρονιάς, το ζήτημα για τον Πλατανιά για ό,τι τον αφορά, είναι πώς θα οργανωθεί για την επόμενη μέρα. Μεταξύ των θεμάτων που θ’ απασχολήσουν την ομάδα είναι σίγουρα και το θέμα του προπονητή.

H αίσθηση που υπάρχει, είναι ότι ο Γιάννης Τάτσης θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, οπότε δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστεί ότι μετά από δύο χρόνια που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του, θ’ αποτελέσει παρελθόν. Βέβαια, με το να εκκρεμούν πάρα πολλά ζητήματα και ειδικότερα με το να επικεντρώνεται το βάρος στο διοικητικό, αυτή τη στιγμή είναι νωρίς για κάποια τέτοια εκτίμηση, από την άλλη θα προκαλέσει εντύπωση εφόσον παραμείνει ο Τάτσης απ’ ό,τι αν αποχωρήσει… Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες.

Γενικότερα, η φετινή χρονιά όπως είναι γνωστό δεν πήγε καθόλου καλά και ήταν αντιστρόφως ανάλογη από την προηγούμενη.

Για το θέμα αυτό έχει τοποθετηθεί πάρα πολλές φορές, για το τι έφταιξε, ο ίδιος ο Τάτσης, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο τόνισε πάντως πως για την όποια απόφαση ληφθεί για το μέλλον του θα συζητήσει με τη διοίκηση του Πλατανιά. Μάλιστα, αυτή την παρατήρηση την είχε κάνει στη συνέντευξη που είχε δώσει στο athlitiko πριν από καιρό.

Πηγή: athlitiko

The post Πλατανιάς: Οι αποφάσεις με Τάτση appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com