Πλατανιάς: Υπομονή, πίστη και ανασύνταξη

Στο Μάλεμε γνώριζαν εξ’ αρχής ότι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι πολύ δύσκολο από τη στιγμή που η ομάδα χτίστηκε σε χρόνο ρεκόρ και ουσιαστικά ρίχτηκε στα βαθιά με λίγες προπονήσεις στα πόδια των παικτών και ελλειπή προετοιμασία.

Στο χθεσινό ματς με τον Αλμυρό τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα, από τη στιγμή που ο Κόλτζος υποχρεώθηκε να ετοιμάσει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς τρεις βασικούς και από πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ, τους Λαζαρίδη, Χατζόπουλο και Μαρκουλάκη.

Και σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, ο 44χρονος Μακεδόνας τεχνικός δεν έχει τη πολυτέλεια να στερείται παίκτες που απαρτίζουν την ραχοκοκαλιά της ομάδας του.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός, ότι χθες ο Πλατανιάς αγωνίστηκε με 9 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών σε ένα άκρως νεανικό σύνολο. Πέντε παίκτες ήταν κάτω των 18, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας θύμιζε ομάδα Under.

Στη σούμα συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των Μαρτίνεθ και Παπατζίκου (35 ο ένας, 33 ο δεύτερος) που ανέβαζαν τον πήχη, η μέση ηλικία των 13 παικτών που χρησιμοποιήθηκαν συνολικά, ήταν τα 22 χρόνια, ενώ αν βγουν από την εξίσωση οι δυο 30άρηδες+, ο μέσος όρος πέφτει στα 20 έτη!

Πηγή: athlitiko

The post Πλατανιάς: Υπομονή, πίστη και ανασύνταξη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com