Πλατανιάς Reload… Τετάρτη η “πρώτη” (άτυπη) συγκέντρωση

Ίσως το δυσκολότερο καλοκαίρι στη σύγχρονη ιστορία του βιώνει ο Πλατανιάς ο οποίος έφτασε ένα βήμα από την οριστική διάλυση όμως χάρη στο πείσμα των ανθρώπων της περιοχής και όχι μόνο παραμένει ζωντανός και ετοιμάζεται για την δική του επανεκκίνηση.

Την Τετάρτη στις 16:30 θα υπάρχει η πρώτη (άτυπη) πρώτη συνάντηση με το προπονητικό επιτελείο του Γιώργου Κόλτζου, των νεαρών παιδιών που έμειναν στην ομάδα αλλά και των… αφίξεων.

Το εγχείρημα δύσκολο και με αντίπαλο τον χρόνο αλλά και τις μειωμένες επιλογές στην στελέχωση του ρόστερ, καθώς οι περισσότεροι έχουν βρει ομάδες, ο Πλατανιάς κάνει έναν αγώνα δρόμου έτσι ώστε να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στην κατηγορία αλλά και στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς.

Για μεταγραφές λόγος θα γίνει τις επόμενες ημέρες καθώς σχεδόν σε όλες τις θέσεις υπάρχουν κενά. Παράλληλα, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως αφιλοκερδώς άνθρωποι της περιοχής “έβαλαν πλάτη” για να μπορέσει να επανέλθει, όσο αυτό είναι δυνατόν, το προπονητικό του Μάλεμε σε μια μορφή που θα μπορεί να φιλοξενήσει την προετοιμασία ενός συλλόγου.

Πηγή: sports-factory

Δείτε επίσης:

Καραϊσκάκης: Νέο «χτύπημα» για την άμυνα, στην Άρτα για τις υπογραφές

Αυτά δεν γίνονται: Παίκτης έκανε την ανάγκη του στο γήπεδο, ενώ ο προπονητής έδινε οδηγίες!

Έσκασε «βόμβα» με Αργεντινό και πρώην του ΟΦΙ στη Ρόδο!

ΑΟ Υπάτου: Σούπερ προσθήκη στα… άκρα!

Οριστικό: Αυτός αναλαμβάνει τον Πανελευσινιακό

Το νέο μπαμ του Ολυμπιακού Βόλου – Έκλεισε και υπογράφει

Καλαμάτα: Έρχονται προσθήκες – Ψάχνει αντίπαλο

The post Πλατανιάς Reload… Τετάρτη η “πρώτη” (άτυπη) συγκέντρωση appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com