Πλησιάζει στη κορυφή ο Άρης Κουλουρίου!

Ο Άρης Κουλουρίου επιβλήθηκε του Δία εκτός έδρας εύκολα με σκορ 4 – 0 και σε συνδυασμό της ισοπαλίας των Γόννων με τον Πυργετό, βρίσκεται στο μείον ένα από τη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Γιώργου Νεράτζη έφθασε τους σαράντα τρεις βαθμούς και βρίσκεται στο μείον ένα από τη πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Β΄τοπικής κατηγορίας, ενώ ο Δίας βρίσκεται στη τελευταία θέση με επτά βαθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Ρένο Τσαντζάλη που σημείωσε χατ – τρικ (50′), (60′) και (65′), ενώ νωρίτερα (30′) είχε «ανοίξει» το σκορ στην αναμέτρηση ο Παναγιώτης Ραπτοτάσιος.

Πάντως, το Κουλούρι είχε και δύο πολύ καλές στιγμές στο ματς με τους Γιώργος Φασούλα (53′) και Ρένο Τσαντζάλη (68′) όπου οι προσπάθειες τους σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Η Σύνθεση

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Αργυρόπουλος, Μιχόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ. (70′ Αθανασόπουλος), Μπάτζιος (54′ Κουρούκας), Νεράτζης (75′ Μοσχοβίτης), Μητρούσιας, Φασούλας, Γκόλαντας, Ζαφειράκης, Ραπτοτάσιος Π., Τσαντζαλής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Πατσής, Βαλιώτης.