Ποινολόγιο ΕΠΣΛ, 19/12

Συνεδρίασε χθες βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Έφη Καραχάλιου, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακου, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

Ποινές σε εκπροσώπους ομάδων

– Στους προπονητές των ομάδων Δόξα Ομορφοχωρίου, ΑΕ Λύκων και ΠΟΕλασσόνας επιβλήθηκε η αυτοδίκαια ποινή της 1 αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού οι ανωτέρω αποβλήθηκαν από τους διαιτητές των αγώνων των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

– Στους εκπροσώπους των ομάδων Αναγέννηση Φαρσάλων και Ολυμπιακός Χειμαδίου επιβλήθηκε η αυτοδίκαια ποινή της 1 αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού οι ανωτέρω αποβλήθηκαν από τους διαιτητές των αγώνων των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

Ποινές σε Ομάδες

– Στην ομάδα Δόξα Ομορφοχωρίου επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδού της μετά τη λήξη του αγώνα της 14/12/2013, με αντίπαλο τη Δήμητρα Γιάννουλης – Στην ομάδα Κεραυνός Παραποτάμου επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδού της μετά τη λήξη του αγώνα της 14/12/2013, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

– Στην ομάδα Αναγέννηση Δήμου Αρμενίου επιβλήθηκε η χρηματική ποινή των 50 ευρώ, για τη συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα της 15/12/2013, με αντίπαλο τις Νέες Καρυές.

– Στην ομάδα Ολυμπιακός Χειμαδίου επιβλήθηκε η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα της 15/12/2013, με αντίπαλο την ομάδα ΑΕ Λύκων.

– Στην ομάδα ΑΕ Λύκων επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα της 15/12/2013, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Χειμαδίου.

– Η ομάδα ΑΟ Άγιος Θωμάς απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία, για τα όσα αναφέρονται στις παρατηρήσεις του διαιτητή στο φύλλο αγώνα Μελιβοιακός – Άγιος Θωμάς της 15/12/2013.

Ποινές σε ποδοσφαιριστές

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κ., Δόξα Ομορφοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΟΥΤΟΥΜΠΑΣ Γ., Ηρακλής Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΛΙΑΠΗΣ Β., Χαραυγή, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΙΝΤΣΑΝΗ Κ., Χαραυγή, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

PRROZ S., Όλυμπος Αιγάνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΗΣ Κ., Ατρόμητος Βαμβακούς, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ Π., Όλυμπος Καρυάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΔΑΣΣΙΟΣ Γ., Όλυμπος Καρυάς, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ Γ., Ολυμπιακός Χειμαδίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΠΑΚΛΑΤΖΟΓΛΟΥ Ι., Πρωτέας Αχιλλειου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΜΑΛΛΙΟΣ Ν., Δόξα Υπέρειας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΛΙΑΦΑΣ Κ., Δόξα Υπέρειας, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ Ι., Μελιβοιακός, Απόπειρα βιαιοπραγίας κατά θεατή, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ Α., Μελιβοιακός, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά θεατή, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

XAXAHILLARI M., Ελευθεριακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.