Ποινολόγιο ΕΠΣΛ, 29/11

Με παρόντα τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο και Κων. Κουτσογιάννη και τον Δημ. Τηλιό, συνεδρίασε χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου, όλων των τοπικών πρωταθλημάτων πήρε τις εξής αποφάσεις:

Ποινές σε ομάδες – παράγοντες 

  • Η ομάδα Θύελλα Ελάτειας τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί  στο 52΄του αγώνα Θύελλα – Διογένης (24/11/2012) οπαδός της πέταξε κύπελλο με καφέ στην πλάτη του βοηθού διαιτητή.
  • Η ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου τιμωρήθηκε με την ποινή της έγγραφης επίπληξης, γιατί στο τέλος του αγώνα Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Αναγέννηση Καλοχωρίου (24/11/2012), εκπρόσωπός της εξύβρισε τον διαιτητή. Στον συγκεκριμένο εκπρόσωπο επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.

Ποινές σε αξιωματούχους ομάδων

Με την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι παρακάτω αναφερόμενοι αξιωματούχοι ομάδων, οι οποίοι αποβλήθηκαν από τους διαιτητές εκτός αγωνιστικών χώρων, στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου, για έντονη και συνεχόμενη διαμαρτυρία, ή ανάρμοστη συμπεριφορά:

Ο εκπρόσωπος της ομάδας Άρης Κουλουρίου
Ο προπονητής της ομάδας Α.Ο. Ελευθερών
Ο προπονητής της ομάδας Άγιος Θωμάς

Απορρίφθηκε ένσταση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα απέρριψε ως αβάσιμη σύμφωνα με τους Κανονισμούς, την ένσταση αντικανονικής συμμετοχής παικτών της ομάδας «Βουκεφάλας», που υπέβαλε η ομάδα της Ερασιτεχνικής «ΑΕΛ 1964», για τον μεταξύ τους αγώνα την 17η Νοεμβρίου 2012, για το Εφηβικό πρωτάθλημα της Ένωσης.

Ποινές σε ποδοσφαιριστές

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου, επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές στους αναφερόμενους ποδοσφαιριστές:

ΙΓΓΛΕΖΟΣ Ι., Φαλανιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ Δ., Ροδιακός, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ Δ., Αναγέννηση Φαρσάλων, βίαιο μαρκάρισμα κατά αντιπάλου,1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΠΑΓΚΑΣ Δ., Αετός Αμυγδαλέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΥΡΑΚΗΣ Σ., Ελευθεριακός, εξύβριση συμπαίκτη, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Σ., Δυναμό Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ Β., Μύτικας Καλυβίων, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΓΚΟΥΜΑΣ Γ., Γ. Ολύμπιος Λιβαδίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Χ., Α.Ο. Ελευθερών, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ Ν.Μ., Α.Ο. Ελευθερών, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.