Ποινολόγιο ΕΠΣΛ, 31/01

Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Έφη Καραχάλιου, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές.

Ποινές σε Αξιωματούχους

  • Στους προπονητές των ομάδων Δάφνη Γλαύκης και Προμηθέας, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική (αυτοδίκαια), αφού στους αγώνες των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο αποβλήθηκαν από τους διαιτητές εκτός αγωνιστικού χώρου, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.
  • Στον προπονητή της ομάδας Ηρακλής Χάλκης, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες (υπότροπος), μέχρι την 24/2/2014, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του την περασμένη Κυριακή (με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου).
  • Στον εκπρόσωπο της ομάδας Ηρακλής Χάλκης, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, μέχρι την 9/2/2014, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του την περασμένη Κυριακή (με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου).

Ποινές σε Ομάδες

  • Στην ομάδα Ηρακλής Χάλκης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (υπότροπη), για την συμπεριφορά των εκπροσώπου και προπονητή της, στον αγώνα του περασμένο Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου.
  • Στην ομάδα Ολυμπιακός Χειμαδίου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά οπαδού της στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Καλαμακίου.
  • Στην ομάδα Πρωτέας Αχιλλείου επιβλήθηκε η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα ΑΕ Λύκων.

Ποινές σε Ποδοσφαιριστές

ΜΑΜΑΤΣΑΣ Α., Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ Α., Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΣΣΙΟΣ Α., ΑΕ Κυψέλης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ., Μελία, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., Ατρόμητος Βαμβακούς, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Π., Πανιώνιος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΛΗΣΣΑΡΟΥΛΗΣ Ν., Ανθούπολη, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΙΧΑΛΕΣ Δ., Προοδευτική Βερδικούσιας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΕΛΑΛΗΣ Π., Πελασγιώτιδα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΟΥΣΙΟΣ Γ., Ολυμπιακός Χειμαδίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θ., Προμηθέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΙΑΤΣΑΡΗΣ Ι., Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ν., Απόλλων Γερανείων, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μείον 3 οι βαθμοί στον Χυρετιακό

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης διευκρινίζεται ότι η ομάδα Χυρετιακός Δομένικου, που στην προηγούμενη συνεδρίαση (22/1/2014) κρίθηκε υπεύθυνη της διακοπής του αγώνα Γ΄ κατηγορίας Χυρετιακός – Κεραυνός Δρυμού, τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 και όχι 2 βαθμών (όπως εκ παραδρομής δόθηκε στη δημοσιότητα) από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος και 2 βαθμών από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015 (Κ.Α.Π., άρθρο 21 παρ. 2 εδ. α΄).