“Πορτοκαλί” το Λαρισινό ντέμπι (Video)

“Πορτοκαλί”, βάφτηκε το Λαρισινό ντέρμπι, αφού οι παίκτες του Ηλία Λιάκου, μετά και από την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην Ελασσόνα, σήμερα επανήλθαν στις παλιές τους καλές συνήθειες, επικρατώντας στο ντέρμπι της Λάρισας επί του Εθνικού με 76 – 50.

[youtube JRTG-c6oPFY&feature=youtu.be]

Ο Εθνικός μπήκε καλύτερα στο παρκέ κάτι το οποίο και αποτυπονώταν με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου και στον φωτεινό πίνακα του κλειστού του Αγίου Θωμά, αφού προηγούταν με 17 – 19.

Οι “Πορτοκαλοί” δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τους συμπολίτες τους να πάνε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με ψηλά το κεφάλι, και έτσι στην δεύτερη περίοδο μπήκαν πιο αποφασιστικοί και έτσι κλείνοντας το ημίχρονο, η Ολύμπια είχε “κεφάλι” στο σκορ με 36 – 28.

Ο Εθνικός ανέβασε στροφές στην τρίτη περίοδο “ροκανίζοντας” την διαφορά, φτάνοντας την στους 5 πόντους πριν οι δύο ομάδες μπουν στην τελευταία ευθεία του παιχνιδιού, 49 – 44.

Εκεί όμως που το ματς άρχισε να παίρνει φωτιά η Ολύμπια σοβαρεύτηκε και αρχικά με ένα σερί 9 – 0 καθάρισε το ματς, ενώ ενδεικτικό το πολύ καλό της τελευταίο δεκάλεπτο, είναι και το φύλλο αγώνας το οποίο στο τελευταίο δεκάλεπτο έγραψε 27 – 6 υπέρ των “πορτοκαλί”.

Τα Δεκάλεπτα
17 – 19, 36 – 28, 49 – 44, 76 – 50

Οι Συνθέσεις

Ολύμπια (Ηλίας Λιάκος): Κούργιας 5, Κοτσώνας 18(2), Μυλωνάς, Γκανέτσας 6(1), Μηλιώνης 4(1), Μαστοροδήμος 16, Χατζής, Γούλας 23(3), Μπαρδάκης 4.

Εθνικός Λάρισας (Δημήτρης Δεληχρήστος): Πολύζος 16, Παπασπύρος, Ράπτης, Καραγιάννης 7, Σάκαρης 13, Πατσιάνης, Μιχμίζος, Δραγατογιάννης 14, Κορδιστάς.

Διαιτητική Διπλέτα
Καρακώστας, Πολύζος.