Που συμφώνησαν Μπελά και Τάτσης μετά το ντέρμπι της 2ης θέσης

Ο Αριαν Μπελά στάθηκε στην απόκρουση του Μαντζάρη, η οποία δικαίωσε τους κόπους όλης της χρονιάς για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ξεκινήσω από το σημείο που σταμάτησε ο Γιάννης (Τάτσης) δίνοντας τα συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα μας. Πιστεύω ότι ήταν η απόκρουση του πρωταθλήματος, όχι επειδή κινήθηκε καλά στην μπάλα και είχε αυτό τον καταπληκτικό τρόπο για να σώσει το γκολ. Αυτή η απόκρουση ήταν οι κόποι όλης της χρονιάς…

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τα οποία έχασαν για 2-3 αγωνιστικές την δεύτερη θέση, αλλά κρατάγαμε όλη τη χρονιά αυτή τη θέση. Παλεύαμε κάθε παιχνίδι, γιατί αν δεν παλεύεις δεν μπορείς να πάρεις τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, το πρώτο ημίχρονο ήταν του Απόλλωνα Λάρισας και το δεύτερο για τον Πλατανιά. Πιστεύω ότι εκτός από την απόκρουση, ο Πλατανιάς είχε άλλες δύο ευκαιρίες όπου μπορούσε να βάλει γκολ, όπως το φάουλ και το γύρισμα του Λουκίνα που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Οντως αγωνίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι δύο ομάδες που από πλευράς τακτικής είναι από τις καλύτερες με διαφορά στην κατηγορία. Ο Πλατανιάς ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και πώς να παίζει, αλλά και πώς πρέπει να πάρει το αποτέλεσμα. Εμείς ήμασταν τυχεροί… Με το Γιάννη έχουμε παίξει μαζί μπάλα, ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, ήμασταν και στον Απόλλωνα μαζί, παίξαμε και σαν αντίπαλοι, αλλά δεν το περίμενα ποτέ ότι θα ήμασταν αντίπαλοι ως προπονητές σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι για τις ομάδες μας.

Εμείς ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε, αλλά έχουμε ακόμα μία αγωνιστική, στις 5 Μαΐου, που πάμε να παίξουμε στον Ηρόδοτο και εκεί θα κριθεί η δεύτερη θέση».

Τάτσης: Μόνο υπερηφάνεια για την ομάδα

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη. Δεν παίζαμε για την ισοπαλία, παίζαμε για τη νίκη… Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι υπήρχε άγχος και από τις δύο πλευρές, κάτι το οποίο η ομάδα του Απόλλωνα το εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα για το οποίο μπορώ να πω ότι δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε στο δεύτερο, κάτι που πετύχαμε. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Απόλλων το πρώτο, εμείς είχαμε το δεύτερο. Μείναμε πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, θεωρώ ότι η απόκρουση του Μαντζάρη είναι αυτή που κράτησε τον Απόλλωνα στο παιχνίδι, μία εκπληκτική απόκρουση και του δίνουμε συγχαρητήρια σαν αντίπαλοι. Σίγουρα, η ήττα μας στενοχωρεί, αλλά μόνο υπερηφάνεια μπορώ να νιώσω γι’ αυτή την ομάδα, έτσι όπως ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

Για το αν πιστεύει πως αγωνίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος: «Είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετά καλές ομάδες, δεν θέλω να αδικήσω άλλες, πρέπει να ανοίξουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο για να πούμε ποια είναι καλή και ποια κακή ομάδα. Νομίζω ότι είναι δυο ομάδες που έχουν το ρεαλισμό στις τάξεις τους».

The post Που συμφώνησαν Μπελά και Τάτσης μετά το ντέρμπι της 2ης θέσης appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...