ΠΟ Τρίγλια: Αναδρομή στα πιο πρόσφατα επιτεύγματα της ομάδας μας (video)

Το κείμενο και το βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα της Τρίγλιας στο Facebook: Η πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλη η ανθρωπότητα στάθηκε αφορμή για την επιβολή ασυνήθιστων, αλλά απαραίτητων μέτρων, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Μέσα σ’ αυτά και η αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Ευκαιρία λοιπόν για μια μικρή αναδρομή στα πιο πρόσφατα, αλλά ουκ ολίγα, επιτεύγματα της ομάδας μας την τελευταία τριετία!

Ξεκινώντας από το Κύπελλο Χαλκιδικής της περιόδου 2016- 2017, περνάμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της 2017-18, στην κατάκτηση του Super Cup τον Σεπτέμβριο του 2018, το Κύπελλο Χαλκιδικής της περιόδου 2018-19, την εξαιρετική πορεία στον 2ο Όμιλο της Γ Εθνικής της ίδιας περιόδου, με επιστέγασμα την ιστορική μας άνοδο στην επαγγελματική Football League! Επίσης το Super Cup τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά και όμορφες στιγμές από την φετινή χρονιά ορόσημο! Όλα αυτά μέσα από τον φωτογραφικό φακό της ακούραστης συνεργάτιδας και μέλους του τμήματος επικοινωνίας της ομάδας μας Μαρίας Αρχοντοπουλου, η οποία απαθανάτισε όλα αυτά τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα!

Ξεκινάμε λοιπόν και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η πανέμορφη ιστορία θα έχει και συνέχεια! Προς το παρόν, υγεία, υπομονή και ενότητα σε όλο τον κόσμο και μόλις ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο θα έρθουν και τα καλύτερα!

Αναδρομή σε επιτυχίες της ομάδας μας !!

Η πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλη η ανθρωπότητα στάθηκε αφορμή για την επιβολή ασυνήθιστων, αλλά απαραίτητων, μέτρων, για την προστασία της δημόσιας υγείας. Μέσα σ' αυτά και η αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Ευκαιρία λοιπόν για μια μικρή αναδρομή στα πιο πρόσφατα, αλλά ουκ ολίγα, επιτεύγματα της ομάδας μας την τελευταία τριετία! Ξεκινώντας από το Κύπελλο Χαλκιδικής της περιόδου 2016- 2017, περνάμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της 2017-18, στην κατάκτηση του Super Cup τον Σεπτέμβριο του 2018, το Κύπελλο Χαλκιδικής της περιόδου 2018-19, την εξαιρετική πορεία στον 2ο Όμιλο της Γ Εθνικής της ίδιας περιόδου, με επιστέγασμα την ιστορική μας άνοδο στην επαγγελματική Football League! Επίσης το Super Cup τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά και όμορφες στιγμές από την φετινή χρονιά ορόσημο! Όλα αυτά μέσα από τον φωτογραφικό φακό της ακούραστης συνεργάτιδας και μέλους του τμήματος επικοινωνίας της ομάδας μας Μαρίας Αρχοντοπουλου, η οποία απαθανάτισε όλα αυτά τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα! Ξεκινάμε λοιπόν και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η πανέμορφη ιστορία θα έχει και συνέχεια! Προς το παρόν, υγεία, υπομονή και ενότητα σε όλο τον κόσμο και μόλις ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο θα έρθουν και τα καλύτερα!

Gepostet von TRIGLIA P.O.T am Donnerstag, 2. April 2020

The post ΠΟ Τρίγλια: Αναδρομή στα πιο πρόσφατα επιτεύγματα της ομάδας μας (video) appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com