“Πράσινο” το ντέρμπι της Ελασσόνας

“Πράσινο” βάφτηκε το ντέρμπι της Ελασσόνας στην 4η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, εκεί όπου η Αναγέννηση Ευαγγελισμού πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στη σεζόν κόντρα στην ομάδα της Συκέας, σε ένα ματς όπου είχε τα έντονα τα στοιχεία του γειτονικού ντέρμπι.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Αναγέννησης Ευαγγελισμού “ξεκόλλησε” από τον “πάτο” της βαθμολογίας (στην οποία έμεινε ο Όλυμπος Καρυάς), ενώ από στον αντίποδα, η ομάδα της Συκέας γνώρισε τη πρώτή της ήττα στη σεζόν, χάνοντας την δεύτερη θέση στον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, και μόλις στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης πήραν “κεφάλι” στο σκορ με κεφαλιά του Κώστα Ράντζα, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πάσα του συμπαίκτη του, Δημήτρη Ντόκου.

Πριν καλά – καλά οι φιλοξενούμενοι καταλάβουν τι έγινε, στο 14′ ο Γιάννης Κώτυλης έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων με έξοχο πλασέ στη κίνηση, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Κώστα Ράντζας και πάλι, αυτή τη φορά με σουτ στη κίνηση “ανέβασε” τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.

Αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ σε 3 – 1, Οι γηπεδούχοι στο 63′ είχαν και δοκάρι σε σουτ του Δημήτρη Ντόκου.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χρήστος Κοτύλης): Χανανάς, Ριγκέ (81′ Τσάτσος Δ.), Καζάκης Ι., Κότυλης Ι., Ράντζας Αθ., Ντόκος Ι., Σιαμαντούρας (60′ Βαλατσός), Τόλιος (46′ λ.τ. Φάκας), Ράντζας Κ., Τσάτσος Ν., Ντόκος Δ. (70′ Λιόλιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Χασιώτης, Γούλας.