
Πραγματικός… Δάσκαλος!
Ο γεννημένος το 2008, παίκτης της Ακαδημίας Τυρνάβου, Δάσκαλος, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του, με δύο γκολ και μια ασσίστ και δίδαξε… ποδόσφαιρο στο 3 – 0 επί του Κεραυνού Δρυμού.
Με τέτοιες εμφανίσεις, σίγουρα τρίβει τα χέρια ο Νίκος Κεχαγιάς που τον βλέπει και τον έχει στην ομάδα του. Καθώς η αρχή έγινε στο 39ο λεπτό, όταν ο Καραστέργιος πέρασε τη μπάλα από τη… «μύτη» της βελόνας, βρίσκοντας τον Δάσκαλο που με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, όμως το διαγώνιο σουτ του Ζαμπακίκα, σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 58′, ο Ζαμπακίκας βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Δάσκαλο, αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Σακούτσιο, που με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, η Ακαδημία Τυρνάβου πέτυχε ακόμη ένα τέρμα και «κλείδωσε» τη νίκη. Ήταν το 62ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Δάσκαλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα, έκλεψε τη μπάλα και με ψύχραιμο διαγώνιο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 στη νίκη της ομάδας του.
Τα Γκολ
1 – 0 39′ Δάσκαλος.
2 – 0 58′ Σακούτσιος.
3 – 0 62′ Δάσκαλος.
Η Σύνθεση
Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Έξαρχος, Πότσης Ι., Παπαχατζής Β., Γκουλέτσας (77′ Κούσι), Τσακνάκης (69′ Γκόβαρης), Καραγιάννης (58′ Στάμου), Σακούτσιος (77′ Πότσης Χρ.), Ζαμπακίκας (69′ Λυμπίκης), Καραστέργιος, Δάσκαλος, Πέρπερας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Γκάγκας, Ντελέζος.