Προβατίδης: Θέλουμε να φτιάξουμε… τον περσινό Διαγόρα!

Τη βεβαιότητά του ότι ο Διαγόρας θα είναι πολύ δυνατός και τη νέα χρονιά, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Στάθης Προβατίδης.

Ο μέχρι πρόσφατα ποδοσφαιριστής που πλέον έχει αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, συζητώντας για το νέο Διαγόρα τόνισε τα ακόλουθα: «Το πλάνο που έχουμε ως διοίκηση είναι να φτιάξουμε όχι το νέο αλλά τον …περσινό Διαγόρα. Θέλουμε να είναι αυτός που ξέρουμε από το πρόσφατο πρωτάθλημα με κάποιες προσθήκες οι οποίες θα έχουν ουσία και είναι απαραίτητες. Ως τεχνικός διευθυντής μπορώ να εγγυηθώ στον κόσμο ότι ο Διαγόρας θα είναι δυνατός και θα κατέβει στο πρωτάθλημα να κάνει μια καλή χρονιά και όπου βγει. Αν πρωταγωνιστήσει ή όχι θα φανεί στην πορεία».

Ο Στάθης Προβατίδης πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Προσωπικά πιστεύω πολύ στα παιδιά που έχει η ομάδα και που τα είδαμε και στο πρόσφατο πρωτάθλημα. Αν δεν γινόντουσαν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού, πιστεύω ότι ο Διαγόρας θα ήταν σίγουρα μέσα στις πρώτες δυο θέσεις της βαθμολογίας. Και τώρα θα μπορούσε να γίνει αυτό αν δεν σταματούσε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού. Με κάποιες έξυπνες κινήσεις που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι σε ό,τι αφορά το ρόστερ, η ομάδα θα είναι και πάλι πολύ καλή».

The post Προβατίδης: Θέλουμε να φτιάξουμε… τον περσινό Διαγόρα! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com