Προβλέψεις BetArena, χωρίς παγίδες!

Αλάνια και λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου… Χαίρεται!!!

Το ArenaLarissa.gr με ξανακάλεσε, αυτή τη φορά για να προτείνω μάτς για το BetArena. Κάλεσε το Coyote να προτείνει ματς που να μην κρύβουν παγίδες. Παγίδες το τονίζω. Δεν πάνε καλά τα αφεντικα σ΄ αυτό την ιστοσελίδα.

Λοιπόν για να εξηγούμαστε, για τους λίγους που δεν ξέρουν, τα ερασιτεχνικα πρωταθλήματα εδώ στο νομό της Λάρισας, θεωρούνται από τα πιο αμφίρροπα στην Ελλάδα. Γι΄ αυτό για τυχόν, μελλοντικούς “κουβάδες”, τα παράπονα στον κύριο αρχισυντάκτη που με κάλεσε.

Πάμε στα ματσάκια του πρώτου Σαββατοκύριακου σιγα – σιγά:

101. Βουκέφάλας – Πλατύκαμπος. “Τηλεοπτικός” πλέον ο Βουκεφάλας, ποιος τη χάρη του. Και οι δύο προέρχονται από βαρίες ήττες, από Αβέρωφ και Αναγέννηση Φαρσάλων αντίστοιχα και σίγουρα θα θέλουν να επανορθώσουν. Δια τάυτα, Χ.

102. Γλαύκη – Αβέρωφ. Ο πρώτος με τον τέταρτο λοιπόν της βαθμολόγίας, με το Αβέρωφ να είναι για μένα η καλύτερη ομάδα της Α΄ 1 και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει έστω και με μισό – μηδεν. Δια ταύτα, 2.

105. Ατρόμητοι/Θύελλα – Νέα Νίκη Νικης. Η ομάδα από την Νίκη προέρχεται απο μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στον Παραπόταμο και η κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να μην της βγεί σε καλό. Δια ταύτα, 1.

109. Πλατανόυλια – Σ.Σ. Ραψάνης. Ντέρμπι ουραγών, με τον Σ.Σ.Ραψάνης να έχει για μένα καλύτερο ρόστερ και θα δυσκολέψει την ομάδα των Πλατανουλίων. Δια ταύτα, Χ.

111. Γόννοι – Συκέα. Νομίζω, η Συκέα “έχει της δυνατότητες” να κάνει ένα απο τα λίγα στραβοπατήματα της φέτος στην έδρα των Γόννων. Για να μην παρεξηγηθώ, την θεωρώ ομάδα που μπορεί να σταθεί άνετα στην Α΄1. Δια ταύτα, Χ.

117. Βρυότοπος – Βουβάλα. Νομίζω από τα λίγα στανταράκια σε αυτό το κουπόνι. Δια ταύτα, 1.

119. Γεράνεια – Μεσοχώρι. Φέτος τα Γεράνεια, δεν ξέρω αλλά μ΄αρέσουν. Νομίζω έυκολα ή δύσκολα θα πάρουν το ματσάκι στην έδρα τους, έστω και με το ζόρι. Δια ταύτα, 1.

129. Έλαφος – Καστρί. Φέτος η Έλαφος έχει δείξει πως στην έδρα της τα πάει συμπαθητικα. Νομίζω ο άσσος είναι μια καλή επίλογη. Δια ταύτα, 1.

137. Δήμητρα Γιανουλης – Δημητρα Αγιάς. Νομίζω η Γιάννουλη φέτος έιναι μαζί με τον Μαχητή, οι καλύτερες ομάδες στην κατηγορία, τουλαάχιστον μέχρι στιγμής. Από την άλλη η νεωφότιστη Δήμητρα Αγίας παλεύει όλα τα παιχνίδια. Δεν νομίζω να αντιμέτωπίσει πρόβλημα όμως η Γιάννουλη. Δια ταύτα, 1.

138. Λαρισαϊκός – Μαχητής Τερψιθέας. Ο Λαρισαϊκός φέτος, όπως και πέρσυ στα εντός έδρας μάτς τα πάει καλά. Βέβαια την Κυριακή παίζει με την καλύτερη ομάδα της Α’ κατηγορίας. Ο Μαχητής έυκολα η δύσκολα όμως πιστευώ θα το πάρει το “διπλάκι”. Αν και να σας πώ την αλήθεια, αν ύπηρχε σε πραγματικό κουπόνι με απόδοση, θα το ριχνα ένα “χιναράκι” αυτό το παιχνίδι. Δια ταύτα για να μην ξεχνιόμαστε, 2.

142. Αχιλλέας Φαρσάλων – Μακρυχώρι. Ντέρμπυ ονομάτων, αλλά νομίζω ότι ο Αχιλλέας δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολία, ειδικα στην έδρα του. Δια ταύτα, 1.

146. Αρμένιο – Ανάβρα. Αμφίρροπη ομάδα φέτος το Αρμένιο, προέρχεται και από διπλό, νομίζω θα κερδίσει έστω και δύσκολα. Δια ταύτα, 1.

Συνοπτικά:

101 -> Χ
102 -> 2
105 -> 1
109 -> Χ
111 -> Χ
117 -> 1
119 -> 1
129 -> 1
137 -> 1
138 -> 2
142 -> 1
146 -> 1

Για όσους θέλουν να ψαχτούν και στα άλλα παιχνίδια ρίξτε μια ματιάς και στις βαθμολογίες των κατηγοριών και των Ομίλων:

Για Βαθμολογία Α΄ ΕΠΣ Λάρισας πατήστε κλικ εδώ.
Για Βαθμολογία Α΄ 1 ΕΠΣ Λάρισας πατήστε κλικ εδώ.
Για Βαθμολογία 1ου Ομίλου Β΄ ΕΠΣ Λάρισας πατήστε κλικ εδώ.
Για Βαθμολογία 2ου Ομίλου Β΄ ΕΠΣ Λάρισας πατήστε κλικ εδώ.
Για Βαθμολογία 1ου Ομίλου Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας πατήστε κλικ εδώ.
Για Βαθμολογία 2ου Ομίλου Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας πατήστε κλικ εδώ.
Για Βαθμολογία 3ου Ομίλου Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας πατήστε κλικ εδώ.
Για Βαθμολογία 4ου Ομίλου Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας πατήστε κλικ εδώ.