Προετοιμάζουμε βαλίτσες για… Bansko με το GoBansko.com!

Το www.GoBansko.com τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον βασικό προμηθευτή πακέτων διακοπών για το Bansko. Η online πλατφόρμα ολοκληρωμένων ταξιδιών, με τις επιτυχημένες συνεργασίες που διατηρεί στην περιοχή, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας για τα πιο δημοφιλή καταλύματα, τις πιο περιζήτητες ημερομηνίες.

Αυτό σημαίνει ότι έχει φροντίσει να παρέχει στους πελάτες της εξαιρετικά χαμηλές τιμές και διαθεσιμότητες που δεν μπορεί κανείς να βρει αλλού, παραμόνο κάνοντας την κράτησή του αποκλειστικά απο το www.GoBansko.com.

“Το Bansko είναι ένα χειμερινό θέρετρο το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί στο πιο must χειμερινό θέρετρο των Βαλκανίων, “χτυπώντας” κόκκινα στην πληρότητα σε κάθε εβδομάδα, μπαίνοντας στη λίστα των top χειμερινών προορισμών της Ευρώπης”, εξηγεί ο ο CEO του LA Travel, Γιάννη Μπατζιόλας.

Μέσω του GoBansko.com μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των κορυφαίων καταλυμάτων της περιοχής ή και των πιο οικονομικών επιλογών αλλά εξίσου διακριτικών χώρων της περιοχής. Regnum 5*, Premier luxury mountain resort 5*, Amira 5*, Kempinski 5*, Lucky Bansko 5*, Belvedere Holiday Club 4*, Aspen Hotel 4*, Casa Carina 4*, Saint George palace hotel 4*, MPM Sport 4* και Perun & Platinum Casino 4* είναι μόλις μερικές από τις επιλογές διαμονής στο Bansko (Για περισσότερα καταλύματα πατήστε εδώ).

Για την περίοδο αρχές Δεκέμβρη έως τέλη Μαρτίου, το www.GoBansko.com προγραμματίζει καθημερινές αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες.

Όπως όλα δείχνουν η προσέλευση του κόσμου φέτος στο Bansko θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και το www.GoBansko.com με τις αποκλειστικές του συνεργασίες έχει φροντίσει να σας μείνει αυτή η εμπειρία αξέχαστη και συνάμα μοναδική. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα!