Προηγήθηκε στο πρώτο, “καθάρισε” στο δεύτερο!

Ο Ηρακλής Λάρισας συνέχισε με νίκη μετά τη παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής, επικρατώντας εκτός έδρας με 0 – 3 των Ολύμπικ/Νέων Καρυών.

Μάλιστα η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την ήττα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, του έδωσε αέρα έξι βαθμών από το δεύτερο πλέον Ελευθεραί, έχοντας φτάσει σε 11 αγώνες τους 31 βαθμούς. Από την άλλη οι Νέες Καρυές έμειναν στους 12 βαθμούς και τη 13η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στο ματς “άνοιξαν” το σκορ. Ο Γιώργος Φώτος βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για σουτ και δίχως να το πολυσκεφτεί το πραγματοποίησε και… δικαιώθηκε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε. Στο δεύτερο όμως μέρος ο Ηρακλής Λάρισας “καθάρισε” την υπόθεση νίκης. Καθώς πρώτα στο 78′ ο Σπύρος Ζαφειρίου με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και πέντε λεπτά αργότερα ο Θοδωρής Μολάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.

Να τονίσουμε πως η Ολύμπικ/Νέες Καρυές έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να ξαναμπεί στο ματς με τους Νίκο Τσιώλη, Γιώργο Μάτο και Θάνο Τριανταφυλλόπουλο. Ενώ ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες το ματς, λόγω αποβολής του Σωτήρη Περδίκη με δεύτερη κίτρινη στο 90′.

Τέλος, σύσσωμη η διοίκηση της Ολύμπικ/Νέων Καρυών εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκο Περδίκη, περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Οι Συνθέσεις

Ολύμπικ/Νέες Καρυές (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαδημητρίου, Τσιώλης Ν., Ζαΐμι (55′ Αετόπουλος), Σέτζας, Περδίκης Σ., Καφφές, Τσιώλης Ευάγγ., Μητρακούλης (85′ Κιούσης), Ταρταμπούκας, Μάτος, Τριανταφυλλόπουλος (75΄Πράπας).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής (85′ Καραγιάννης), Φορτομάρης, Λιάνος, Καλπίας, Μολάς, Μπάμης, Σουλτούκης (75′ Γκιουρσάνης), Φώτος, Ζαφειρίου, Αποστόλου (80′ Σπανός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Πατέτσος, Παπαγεωργίου.