Προκρίθηκε στην επανάληψη ο Αστέρας με MVP Βαγγέλη Χαρούλη!

Με δύο γκολ στην επανάληψη, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου έκαμψε την αντίσταση της Δάφνης Γλαύκης για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας και πανηγύρισε την πρόκριση στην Β’ φάση του θεσμού.

Most Valuable Player ο Βαγγέλης Χαρούλης, αφού ήταν εκείνος που σημείωσε το πρώτο τέρμα της ομάδας του Μάκη Αλεξούδη, αλλά και «σέρβιρε» το δεύτερο στον Μπακαβέλλο, για την πρόκριση του Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν δοκάρι με το Χατζή. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα απευθείας στο δοκάρι της εστίας της Δάφνης.

Αυτός που άνοιξε λογαριασμό για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου ήταν ο Βαγγέλης Χαρούλης με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με βολ πλανέ έπειτα από σέντρα του Χρήστου Αγγελακόπουλου.

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τον Αστέρα «σφράγισε» τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπακαβέλλος με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βαγγέλη Χαρούλη.

Η Σύνθεση

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης, Γουργιώτης, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Διαμαντής (60′ Πλης), Αγγελακόπουλος (83′ Μπακαβέλλος), Χαρούλης (90′ Θεοχαρίδης), Χατζής, Κολοβός, Καραμάνος.